Atac dezlănțuit al lui Dan Petrescu la adresa lui Mihai Stoica. Antrenorul CFR-ului, săgeți către FCSB

Gabriel-Alexandru Ioniță / 26.10.2021, 09:11
Atac dezlănțuit al lui Dan Petrescu la adresa lui Mihai Stoica. Antrenorul CFR-ului, săgeți către FCSB

Dan Petrescu îți continuă duelul declarațiilor cu Mihai Stoica, fostul său colaborator de la Unirea Urziceni. Totul a început în momentul în care s-a anunțat că meciul dintre Farul Constanța și FCSB a fost amânat din cauza focarului de Covid-19 din lotul roș-albaștrilor.

Atunci, Dan Petrescu a spus că acest lucru nu i se pare normal, dând de înțeles că vicecampioana României ar fi trebuit să piardă partida la „masa verde”. Fapt ce s-a întâmplat la meciul din optimile de finală ale Cupei României, contra celor de la FC Voluntari.

Dan Petrescu a explicat de ce a făcut acele declarații

După confirmarea aceste vești, Mihai Stoica a transmis un mesaj pe Facebook în care l-a ironizat pe Dan Petrescu spunând că el ar fi apelat la amânarea meciurilor pe bază de Covid, chiar dinainte ca această boală să apară în lume.

Mai mult, managerul general de la FCSB a insinuat chiar că cei de la CFR Cluj ar fi putut să-și mute meciul de sâmbătă cu FC Voluntari din campionat duminică, pentru ca partida ilfovenilor cu FCSB din Cupă să fie mutată joi. Iar astfel roș-albaștrii să poată disputa meciul pentru că le revine un jucător până la acel moment.

Iar replica lui Dan Petrescu nu a întârziat să apară. „Bursucul” a explicat la interviul de după meciul cu Sepsi că el a spus acele lucruri la nivel general, de principiu, și nu a dorit neapărat să îi atace pe cei de la FCSB.

Dar în continuare nu consideră că a fost luată decizia corectă. El a dat exemplul campionatelor din restul Europei, unde astfel de lucruri nu se întâmplă.

Era bine să se joace, dar nu decid eu. Am văzut că unii de la Steaua (n.r. FCSB) s-au supărat pe mine. Nu am ceva cu Steaua. Eu am spus în general că nu e bine să se amâne meciuri, nu neapărat ale Stelei. În Europa nu există amânare”, a declarat antrenorul CFR-ului.

Mesajul transmis de Mihai Stoica pe Facebook

În cursul săptămânii trecute am adus la cunoștința deținătorilor drepturilor TV că prima zi în care ne putem încadra în normele regulamentare (13 jucători apți, cu cel puțin un portar) ale Cupei României este joi, 28 octombrie.

Probabil fără acordul adversarilor noștri sau al adversarilor adversarilor noștri din viitoarea partidă de campionat, nu s-a putut schimba data din 27 în 28. Prin urmare, meciul de miercuri nu va avea loc.

P.S. În locul celor de la CFR, aș fi acceptat să joc duminică cu Voluntari, după ce adversarii au jucat joi. Asta dacă i-a întrebat cineva dacă sunt de acord.

P.P.S. Pentru Mister Dan Petrescu, cel care are grija noastră și care și-ar fi amânat meciuri pe motiv de covid înainte să mănânce băiatul ăla liliacul : nu s-a amânat meciul nostru fiindcă avem accidentați. S-a amânat fiindcă am avut un focar (17 jucători + membri staff pozitivi). Și n-am avut 13 fotbaliști apți așa cum am avut cu Mioveni. În rest, succes în Țările de Jos!”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.