Atac fără menajamente la adresa lui Nicolae Dică înainte de returul din Conference League: „E de un servilism incredibil”

Olteanu Ștefan / 10.08.2022, 14:06
Atac fără menajamente la adresa lui Nicolae Dică înainte de returul din Conference League: „E de un servilism incredibil”

Valeriu Răchită (52 de ani), fost jucător la Steaua București și antrenor la Petrolul Ploiești, a lansat un atac fără menajamente la adresa lui Nicolae Dică, fix înainte de returul din Conference League. Răchită a fost împietrit de o declarație făcută de antrenorul FCSB la ultima conferință de presă.

Vivi Răchită, atac fără menajamente la adresa lui Nicolae Dică. L-a distrus înainte de returul din Conference League

Cu doar o zi înainte de returul din Conference League, FCSB – Dunajska Streda, Vivi Răchită s-a dezlănțuit în direct și a lansat un atac fără menajamente la adresa lui Nicolae Dică.

Fostul fundaș a fost profund deranjat de o declarație pe care antrenorul FCSB a făcut-o la conferința de presă. Pe lângă obiectivele clasice pe care le are, respectiv titlul, Cupa și calificarea în grupele Conference League, Nicolae Dică a dezvăluit că mai are un țel la FCSB. Vrea să îl readucă pe Gigi Becali în tribunele stadioanelor. Finanțatorul FCSB a urmărit în ultimii ani meciurile din fața televizorului și nu s-a mai prezentat la stadion, unde odinioară obișnuia să se urce pe mașină, să scandeze cu suporterii, sau să facă spectacol prin alte diverse metode.

Gigi Becali a transmis deja că va reveni la stadion în cazul în care FCSB se va califica în grupele Conference League. Iar Nicolae Dică are un motiv în plus pentru îndeplinirea acestui obiectiv:

„Mi-aș dori să vină la meci, nu știu dacă o va face. Unul dintre obiectivele mele, că nu l-am spus până acum, ar fi acela să îl văd pe patronul echipei în tribune, cu familia. Să fie împreună la meci, să se bucure de spectacol”, a transmis Dică.

Declarația antrenorului l-a scos din minți pe Valeriu Răchită, care nu s-a ferit să lanseze un atac dur:

„Ce a făcut Dică e un servilism incredibil. Auzi ce a învățat Dică la licența PRO din Moldova. Obiectivul e să-l aduc pe patron în tribune, nu să ne calificăm într-o cupă europeană, nu să câștigăm un meci, campionatul. Așa servilism cred că și lui Gigi îi e rușine”, a transmis Vivi Răchită, la Pro Arena.

„FCSB e favorită, cred că se va califica”

În continuare, Răchită și-a exprimat părerea cu privire la șansele pe care FCSB le are la calificare. În turul din Slovacia, roș-albaștrii s-au impus cu 1-0, mulțumită unei reușite ce i-a aparținut lui Joonas Tamm. Totuși, golul a venit în minutul 69, când gazdele evoluau de un minut în 10 jucători de câmp. Dominik Kruzliak a fost eliminat și nu va juca în retur.

„Cum să spună antrenorul tău că ăsta e obiectivul lui? Cred că va obține calificarea, mâine sunt favoriți. Deși nu va fi un meci ușor, Streda va veni la ce va fi. Și să nu uităm că FCSB a marcat golul când echipa adversă a rămas în 10 oameni, dar o echipă fără valoare.

Vezi ce înseamnă pedigree-ul? FCSB-ul are pedigree-ul Stelei din cupele europene. CSA-ul are pedigree-ul armatei, cu tancurile”, a mai adăugat Răchită.

Partida FCSB – Dunajska Streda e programată joi seară, de la ora 20:30 și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe Playsport.ro.

Nicolae Dică, în extaz înainte de FCSB – Dunajska Streda! Ce jucători vor fi pe teren.