Cine transmite FCSB – Dunajska Streda din Conference League. Nu mai e nicio surpriză

Giosanu Catinca 08.08.2022, 21:06
Cine transmite FCSB – Dunajska Streda din Conference League. Nu mai e nicio surpriză

FCSB o va întâlni joi pe Dunajska Streda în a doua manșă a turului trei preliminar din UEFA Conference League. Meciul dintre cele două formații va avea loc la București și va putea fi urmărit de toți românii. Ce post de televiziune transmite returul cu Dunajska Streda.

FCSB și Dunajska Streda, duel în turul 3 preliminar al Conference League

Mihai Stoica este de părere că meciul dintre FCSB și Dunajska Streda va bate toate recordurile de audiență din acest an. Managerul general al roș-albaștrilor a dezvăluit că, până duminică după-amiază, s-au vândut peste 15.000 de bilete.

Oficialul se așteaptă ca la meciul de joi să ia parte în jur de 30.000 de spectatori. Nici la manșa decisivă cu Saburtalo nu au fost atâția. Conform datelor oficiale, în tribune s-au aflat 25.227 de oameni.

Duminică, în jurul prânzului, s-a sărit de 15.000 de bilete vândute online. Peste 30.000 de bilete cred (n.r. – vor fi vândute în total). Deschidem toate trei inelele. Cred că tribuna II va fi arhiplină”, a spus Mihai Stoica, într-o intervenție la Orange Sport.

Ce post de televiziune va transmite meciul

Meciul de la București dintre cele două formații va putea fi urmărit în format LIVE text pe site-ul playsport.ro. Partida se va vedea și la tv. Duelul va fi transmis de Pro TV.

Postul de televiziune a transmis și returul cu Saburtalo. Elevii lui Nicolae Dică s-au impus cu 4-2 și s-a calificat, după ce au pierdut cu 0-1 meciul tur.

Dunajska Streda s-a confruntat duminică cu Zeleziarne Podbrezova. Următoarea adversară a echipei finanțate de Gigi Becali nu a marcat niciun gol în meciul cu Zeleziarne Podbrezova. Formația pregătită de Adrian Gula a obținut doar o remiză, scor 0-0.

”Avem nevoie de unitate, spirit de luptă și determinare”

Dunajska Streda s-a arătat optimist înaintea duelului cu FCSB, din turul 3 al preliminariilor Conference League.

Ne vom bucura de acest meci. Avem în față un adversar bun, dar suntem încrezători că suntem pregătiți să îi punem probleme.

Facem totul pentru club și suporteri. Scopul e să scoatem un rezultat care să păstreze șanse bune de calificare. Calitatea adversarilor crește, e normal.

Știm că FCSB e o echipă puternică, cu o istorie solidă. Sperăm ca sprijinul fanilor să ne ajute. Ne vom lupta din primul până în ultimul minut. Avem nevoie de unitate, spirit de luptă și determinare ca să învingem.”, a declarat antrenorul principal Adrian Gula.