Atac frontal la vinovatul principal după retrogradarea lui Dinamo: „Ce să faci cu adormitul ăla?” Explicațiile unui eșec istoric pentru „câini”

Octavian Vasilescu / 03.06.2022, 13:19
Atac frontal la vinovatul principal după retrogradarea lui Dinamo: „Ce să faci cu adormitul ăla?” Explicațiile unui eșec istoric pentru „câini”

Grigore Sichitiu (73 de ani) l-a criticat dur pe antrenorul Dusan Uhrin Jr (54 de ani) după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2.

Fost președinte la Rapid, Grigore Sichitiu spune că Dinamo a greșit când l-a angajat pe Uhrin. În opinia sa, antrenorul ceh nu a avut capacitatea să trezească echipa în finalul sezonului.

„Câinii” au ajuns în Liga 2 după ce au pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor 1-3 la general. „Câinii” vor evolua pentru prima oară în Liga 2, la 74 de ani de la înființarea clubului.

Sichitiu l-a făcut praf pe Uhrin

Grigore Sichitiu nu a avut milă de Dusan Uhrin Jr:

Aducerea unui antrenor adormit ca Uhrin a fost o greșeală extraordinară. În primul rând, nu avea treabă cu Dinamo. Nu înțelegea spiritul lui Dinamo. Nu avea nimic de-a face cu ce însemna Dinamo.

Omul ăsta stătea pe bancă de parcă era un amical. Nu se poate! În momentul în care suporterii pun antrenorul, s-a terminat!

Fanii sunt emoționali. Dar una e pasiunea, alta e știința. Nu există în lume un club condus de socios. Nu conduc ei”, a spus Grigore Sichitiu, conform GSP.ro.

La o zi după retrogradare, Uhrin a părăsit România și s-a întors în Cehia, după cum Playsport v-a anunțat. Contractul său cu Dinamo a expirat, iar clubul caută acum un alt tehnician pentru Liga 2.

VEZI AICI Cela mai tari imagini din barajul Dinamo – Universitatea Cluj.

În Liga 2, Dinamo se va lupta cu formații precum Steaua, Concordia Chiajna sau Poli Iași.

VIDEO Giani Kiriță, discurs dur la PlaySport Live

Nu prea mai am cuvinte, mi-am dat sufletul pentru clubul asta. O gloată de ratați au reușit să ne facă de rușine. Acești băieți au avut tupeul să răspundă că ei fac, că dreg și uitați unde au dus echipa.

Un club ca Dinamo nu se retrogradează. O gloată de ratați. Luați bagajul, plecați, ei nu au ce să facă la Dinamo. Nu putem să ne ascunde după degete. Nu au avut bun simț, nu au avut respect, și-au bătut joc de culorile acestui club. Ratații ăștia ne-au făcut de rușine”, a spus Giani Kiriță, la Playsport Live.