Atac furibund la adresa Viitorului Constanța. Echipa lui Gică Hagi e pusă la zid de adversari

Olteanu Ștefan 02.03.2021, 19:04
Atac furibund la adresa Viitorului Constanța. Echipa lui Gică Hagi e pusă la zid de adversari

Viitorul Constanța primește un nou atac dur. Ciprian Paraschiv, președintele executiv al Politehnicii Iași, nu a trecut încă peste amânarea partidei din runda cu numărul 24. Atunci, meciul Viitorul – Poli Iași a fost pus în dificultate din cauza ceții și nu s-a putut desfășura. Partida a fost amânată cu o zi inițial, însă ceața a pus probleme și la mai puțin de 24 de ore distanță. În cele din urmă, s-a decis reprogramarea duelului la o dată ulterioară.

Atac furibund la adresa Viitorului Constanța

Clubul Viitorul primește din nou un atac dur din partea oficialilor Politehnicii Iași. Ciprian Paraschiv, președintele executiv al ieșenilor, este foarte nemulțumit de faptul că partida cu Viitorul va fi reprogramată.
Ciprian Paraschiv îi acuză în continuare pe constănțeni de faptul că nu au vrut să dea drumul la nocturnă. Atacurile ieșenilor au avut loc și la scurt timp după decizia brigăzii de arbitri, iar Viitorul a emis atunci un comunicat oficial. Constănțenii spuneau că decizia de a nu aprinde nocturna nu le-a aparținut lor, ci arbitrului și producătorului.

În primul rând eu nu m-am legat de ora de reluare a partidei, ci de faptul că ei nu au vrut să joace a doua zi. Nu au vrut să dea drumul la nocturnă. Au fost insistent rugați să dea drumul la nocturnă. Știm foarte bine că o echipă a vrut să joace și o echipă nu a vrut să joace. Am văzut niște comentarii că dacă se aprindea nocturna se vedea mai prost. Nu e așa! Regulamentul spune clar”, a declarat Ciprian Paraschiv, potrivit ProSport.

Partida Viitorul - Poli Iași va fi reprogramată
Partida Viitorul – Poli Iași va fi reprogramată

Ciprian Paraschiv: „Este o minciună a celor de la Viitorul!”

În comunicatul emis pe site-ul Viitorului, constănțenii spuneau ca au sugerat ca partida să se dispute la ora 13:00 sau 14:00, a doua zi, pentru a se putea juca în condiții normale. Sugestia venea după ce a fost „consultat buletinul meteo”. Ciprian Paraschiv spune că totul este o minciună și că pe site-ul ANM era specificat cu totul altceva.

Într-adevăr, Viitorul a propus ora 13.00 sau 14.00 pentru realuarea meciului, iar noi am propus ora jocului sau ora 17.00. Evident că aici a fost o discuție între antrenor, staff-ul tehnic, preparatorul fizic, jucători, căpitanul echipei. Noi nu trebuie să jucăm de dragul de a juca. Știm cu toții că Viitorul este o echipă mult mai tânără, noi veneam după o deplasare, chiar dacă făcută de sâmbătă. După meci, jucătorii nu pot să se odihnească.
Unde este minciunica celor de la Viitorul? Ei au fixat ora 13.00 sau 14.00 uitându-se pe prognoza vremii. Vă spun clar că este o minciună! Nimeni nu avea de unde să știe că la 16.00 sau la 17.00 va fi ceață. Pentru că ne-am uitat pe site-ul ANM și se spunea foarte clar că codul galben de ceață începe la 23.00 până la 5 dimineața.Asta era singura informație oficială legată de cum va fi vremea. Nimeni nu avea de unde să știe că va fi ceață sau nu va fi. Acesta este adevărul”, a mai spus Ciprian Paraschiv, conform sursei citate.

Urmăriți Playsport.ro și pe