Pericol pentru Viitorul lui Hagi și Rednic. Planul secret, care i-ar dezavantaja clar pe constănțeni

Olteanu Ștefan 24.02.2021, 11:31
Pericol pentru Viitorul lui Hagi și Rednic. Planul secret, care i-ar dezavantaja clar pe constănțeni

Viitorul lui Hagi și Rednic este în pericol să piardă alte puncte extrem de importante în Liga I. Oficialii lui Poli Iași au lansat acuzații dure și cer ca partida din campionat să fie decisă la „masa verde”.

Pericol pentru Viitorul lui Hagi și Rednic

Viitorul riscă să încaseze o nouă înfrângere sub comanda lui Mircea Rednic. Constănțenii au evoluat în ultima rundă, pe teren propriu, împotriva lui Poli Iași. Meciul, programat inițial luni seară, a fost întrerupt în minutul 67 din cauza ceții. Vizibilitatea redusă l-a determinat pe arbitru să pună capăt înfruntării și duelul a fost reprogramat pentru ziua de marți. Din păcate, partida nu s-a putut relua nici în următoarea zi, ceața densă fiind în continuare o problemă.

Marți, partida trebuia să se joace de la ora 16:00. Oficialii echipei moldovene îi acuză pe cei de la Viitorul pentru nedisputarea partidei. Constănțenii sunt acuzați că ar fi refuzat să aprinda instalația de nocturnă, lucru care, spun ei, ar fi facilitat vizibilitatea și partida s-ar fi putut juca. în acest sens, clubul Poli Iași a facut chiar și o contestație și vrea ca partida să fie câștigată cu 3-0 la „masa verde”, anunță GSP.ro.

De amintit este faptul că la meciul tur, Viitorul a câștigat cu 3-0 la „masa verde”. Atunci, instalația de nocturnă din Copou s-a oprit de mai multe ori.

E un mare dezavantaj pentru noi. Am stat 4 zile aici, am consumat foarte multă energie mentală. E o decizie bizară pentru mine! Consider că este o vreme pe care am mai întâlnit-o în carieră și cred că partida ar fi trebuit să se joace.
Observatorul partidei a spus că partida ar fi trebuit să se joace. A fost un consum mental extrem de ridicat. Jucătorii se concentrează pentru meci, dar ies din ritm. Nu sunt momente ușoare, dar cred că partida ar fi trebuit să se joace”, a fost reacția de frustrare a lui Andrei Cristea, antrenor la Poli Iași, pentru Look Sport.

Partida Viitorul Constanța – Poli Iași va fi programată la o altă dată, urmând a se relua din minutul 1.

Viitorul - Poli Iași, amânat de două ori din cauza ceții
Viitorul – Poli Iași, amânat de două ori din cauza ceții

Viitorul, reacție după acuzațiile lui Poli Iași: „Acuzațiile sunt total deplasate, chiar comice!”

În urma acuzațiilor lansate de oficialii lui Poli Iași, clubul constănțean a reacționat printr-un comunicat. Ei spun că decizia de a nu fi aprinsă nocturna le-a aparținut exclusiv arbitrului și producătorului partidei.
Mai mult, oficialii constănțeni spun că ei au sugerat încă de luni ca partida să se dispunte marți, de la ora 13 sau 14. În acest mod, ceața ar fi putut fi evitată, însă clubul Poli Iași a refuzat propunerea.

Toate punctele menționate de clubul Viitorul, în comunicatul de pe site-ul oficial:

Viitorul Constanța, comunicat oficial după acuzațiile lansate de Poli Iași
Viitorul Constanța, comunicat oficial după acuzațiile lansate de Poli Iași
Urmăriți Playsport.ro și pe