Atac la adresa lui Hagi după calificarea Farului și golul magnific al lui Budescu: „Ce ne spune Gică e comedie. Budescu – circ, nu profesionism”

Cosmin Olteanu 17.08.2023, 19:58
Atac la adresa lui Hagi după calificarea Farului și golul magnific al lui Budescu: „Ce ne spune Gică e comedie. Budescu – circ, nu profesionism”

Opinie controversată la adresa lui Hagi după calificarea Farului și golul magnific marcat de Budescu la Tallin.

Farul s-a calificat în play-off-ul Conference League, după ce, în turul 3 preliminar, a eliminat-o pe Flora Tallinn, băieții lui Gică Hagi reușind să se impună în tur cu 3-0 și în retur cu 2-0.

Atac incredibil la adresa lui Hagi după calificarea Farului și golul magnific al lui Budescu

Jurnalistul gsp.ro Dan Udrea a avut o reacție surprinzătoare despre discursul pe care Gică Hagi l-a ținut în fața presei după returul cu Flora. Totodată, nu s-a arătat impresionat de golul cu exteriorul marcat de Constantin Budescu, în partida de la Tallinn.

„Budescu a marcat un gol cu exteriorul și gata, «Hagi l-a reiventat», «Ce fotbalist e Budescu», «Magician», «Merlin», ode, poezie, nebunie! E clar că am ajuns rău, rău de tot dacă reperul nostru a devenit o dublă cu Flora Tallinn, niște cetățeni estoni, altfel de bună-credință, dar orice, numai fotbaliști nu sunt. Un singur exemplu e suficient: cel mai bine cotat fotbalist al lor e sub valoarea estimată de transfermarkt a lui Nicolae Carnat”, a scris Udrea într-o opinie pe care a semnat-o în Gazetă.

„E o comedie totală ce ne spune Hagi și anume că adversarul a fost greu. Da, în ultimii ani am suferit umilințe istorice, Dudelange, Șahtior Karagandi, Pyunik, Laci, dar așa mici suntem, încât ne entuziasmăm că am trecut de Flora Tallinn? Chiar e prea de tot.

Cred că mai jos de atât nu am fost niciodată. Academia de Fotbal nr. 1 a României are cel mai bun produs al ei la Empoli, în vreme ce marfa de export de top de la FCSB, CFR, CSU Craiova și Rapid joacă sau a jucat în Serie B, China, Arabia Saudită, Emirate și Lausanne.

Dacă acesta e modelul, atunci exteriorul lui Budescu e reperul. Să ne închinăm toți la el, să facem plecăciuni și să avem grijă de meniul său. Să nu cumva să slăbească fiindcă am auzit inclusiv argumente, din partea unor oameni de fotbal, că „anumiți jucători joacă mai bine dacă au surplus de greutate”. Nu doar că ne mințim, dar ne și place să ne batem singuri joc de noi!”, a continuat Dan Udrea în editorialul său.

Gică Hagi: „Flora a fost un adversar dificil”

„Cel mai greu a fost să motivez echipa să fie conectată. Am zis că începem de la 0-0 și încercăm să câștigăm. Am avut un portar foarte bun în ambele meciuri, face parte din echipa noastră și mă bucur că nu a luat gol.

E un lucru extraordinar, pentru că înainte am primit goluri. Pentru noi a fost cel mai important să nu luăm gol. Pentru mine, Flora a fost un adversar dificil, nu uitați că la Constanța, am câștigat în ultimele minute.

Acum au făcut un meci bun, și-au creat multe ocazii, dar și noi suntem buni, am fost mai concreți. Este visul meu, nu avem experiență europeană, dar suntem un grup foarte bun și ne dorim să intrăm în grupe”, a spus Gică Hagi, după meciul retur cu Flora Tallinn.

Urmăriți Playsport.ro și pe