Atac la Loți Boloni: „Să nu uităm că era să fie bătut de Ionel Ganea”. Cine este impresarul care-l atacă pe antrenor

Giosanu Catinca 11.01.2022, 20:24
Atac la Loți Boloni: „Să nu uităm că era să fie bătut de Ionel Ganea”. Cine este impresarul care-l atacă pe antrenor

Laszlo Boloni și-a dat acordul pentru a reveni pe banca tehnică a echipei naționale a României, dar unele voci ale fotbalului românesc sunt de părere că tehnicianul de 68 de ani nu este potrivit pentru postul de selecționer. Cine a îndrăznit să îl atace pe Boloni și ce a făcut pentru a-i atrage și pe ceilalți de partea sa.

Detalii neștiute din trecutul lui Boloni

Numirea lui Ladislau Boloni ca selecționer al României i-a scos din sărite pe agenții FIFA.

Florin Iacob a declarat că fostul antrenor de la Panathinaikos, Antwerp sau Gent nu este potrivit pentru a prelua echipa națională de fotbal a României. Pentru a susține cele spuse, el a adus în atenția publicului un episod petrecut în precedentul său ”mandat”, la meciul cu Italia, când ”tricolorii” au pierdut cu 3-0.

”Ganea a vrut să-l bată”

Impresarul a evidențiat că Boloni a fost la un pas să fie bătut de fotbaliștii români.

Părerea mea e că, la ora asta, vorbim puțin la trecut despre cariera de antrenor a lui Boloni și nu mai e de actualitatea vremurilor de la Sporting Lisabona sau Standard Liege, chiar dacă a făcut ce a făcut la Antwerp, cu o echipă mică.

Părerea mea e că nu e compatibil cu fotbalul românesc și atunci când a antrenat echipa națională a rămas o întâmplare nedescrisă de dânsul și ar fi fain dacă ne-ar povesti, când Ganea a vrut să-l bată la meciul cu Italia. Așa imagini n-am văzut niciodată, și lumea după acel meci îi dădea dreptate lui Ganea, culmea! Asta trebuie să ne spună Boloni, ce a generat ieșirea lui Ganea la acea vreme.”, a spus Florin Iacob, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

De partea cealaltă, patronul Gigi Becali îl laudă pe Boloni, chiar dacă nu i-a propus să vină la FCSB.

Părerea mea este că e un antrenor bun. Nu l-am ofertat niciodată pentru că nu am avut nici un fel de prietenie cu dânsul.”, a declarat Gigi Becali.

Boloni încă nu a dat niciun răspuns

FRF a ales să îl pună pe Ladislau Boloni selecționer la echipa României după ce Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu au refuzat ofertele lui Răzvan Burleanu.

În cazul în care va semna, Boloni va bifa al doilea mandat de selecționer al României. El a mai stat pe banca ”tricoloră” în perioada 2000-2001. Nancy, Sporting Lisabona, Stade Rennais, Monaco, Al-Jariza Standard Liege, Al-Wanda, Lens, PAOK, Al-Khor, Ittihad, Royal Antwerp, KAA Gent sau Panathinaikos sunt echipele pe care Boloni le-a antrenat de-a lungul timpului.

Urmăriți Playsport.ro și pe