Haos în Grecia. Suporterii celor de la PAOK au intrat pe teren și s-au luat la bătaie cu forțele de ordine

Bădulescu Silvian / 28.11.2021, 23:39
Haos în Grecia. Suporterii celor de la PAOK au intrat pe teren și s-au luat la bătaie cu forțele de ordine

Derby-ul orașului Salonic a fost întrerupt în prelungirile partidei. Meciul dintre PAOK și Aris a fost decis, până în acel moment, de reușita lui Daniel Mancini, din minutul 41.

Derby încins în Salonic

Echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK, era condusă în momentul în care suporterii au pătruns pe teren. Aceștia au început să se bată cu forțele de ordine, iar partida a fost întreruptă timp de aproximativ 40 de minute, din cauza acestor incidente. Pe lângă violență, aceștia au oferit un spectacol pirotehnic, ca mai apoi să arunce cu torțe pe teren.

Jandarmii au intervenit prompt și au evacuat zonele cu probleme. Au fost reținute, până în acest moment, cel puțin patru persoane, iar un suporter a fost transportat către spital, conform Gazzetta.gr.

După ce lucrurile s-au mai liniștit, partida a fost reluată în jurul orei 22.05, dar s-au mai jucat doar două minute, înainte ca arbitrul să fluiere pentru finalul partidei. Răzvan Lucescu ajunge la două înfrângeri consecutive pe banca celor de la PAOK, după ce au cedat și în runda precedentă în fața celor de la Atromitos.

Răzvan Lucescu a cucerit trei trofee la cârma echipei. El a adus titlul la Salonic în stagiunea 2018-2019. Acestui titlu național i se adaugă și două Cupe ale Greciei, cucerite în sezoanele 2017-2018 și 2018-2019. Astfel, pentru stagiunea din 2019, el a reușit dubla cupă-campionat.

Locul trei și zece puncte în spatele liderului

În urma acestor rezultate, trupa care îl are în lot și pe Alexandru Mitriță se îndepărtează și mai mult de liderul Olympiakos. Liderul la zi este Olympiakos, campioana en-titre. Totodată, echipa din Pireu a cucerit titlul și în urmă cu două stagiuni. Pe locul secund a urcat AEK Atena, gruparea din capitala Greciei care a învins la limită, scor 2-1, pe cei de la Giannina.

Pe lângă distanța mare față de lider în campionat, echipa nu o duce foarte bine nici în grupele UEFA Conference League. În acest moment, PAOK se situează doar pe locul al treilea, cu opt puncte acumulate, în spatele lui Slovan Bratislava și FC Copenhaga. Trebuie menționat că PAOK și Slovan Bratislava se află la egalitate de puncte, dar golaverajul slovacilor este mai bun.

În ultima etapă, PAOK primește vizita celor de la Lincol Red Imps, echipa din Gibraltar fără niciun punct acumulat în grupă și cu doar două goluri marcate. La o primă vedere, grecii par favoriți la calificare în următoarea fază a competiției, ținând cont că Slovan Bratislava se deplasează în Danemarca.