Atacantul lui Adrian Mititelu semnează în Grecia. Claudiu Bălan s-a înțeles cu PAS Giannina

Dragos Stefanescu 13.09.2022, 12:39
Atacantul lui Adrian Mititelu semnează în Grecia. Claudiu Bălan s-a înțeles cu PAS Giannina

În urmă cu o săptămână, Claudiu Bălan și-a reziliat contractul cu FC U Craiova 1948. Atacantul și-a găsit însă rapid un nou angajament. Bălan va semna cu PAS Giannina, formație ce evoluează în prima ligă din Grecia.

Claudiu Bălan și-a găsit o nouă echipă. Atacantul va juca în prima ligă din Grecia

Claudiu Bălan (28 de ani) și-a reziliat contractul cu FC U Craiova 1948 în urmă cu o săptămână. Atacantul a plecat din Bănie după 5 ani petrecuți la echipa lui Adrian Mititelu.

Bălan și-a găsit însă rapid un nou angajament. El a ajuns la un acord cu PAS Giannina. În cursul zilei de marți atacantul va face vizita medicală și va semna cu echipa elenă. Transferul a fost confirmat chiar de impresarul Florin Manea. Acesta a dezvăluit că atacantul va semna un contract valabil doi ani cu formația ce se află pe locul 9 în prima ligă din Grecia.

Ne-am înțeles cu Giannina. Sunt cu jucătorul aici. Urmează să facă în scurt timp vizita medicală și să semneze un contract valabil doi ani de zile, cu un salariu foarte bun”, a declarat impresarul Florin Manea pentru Sportbull.ro.

Motivul plecării lui Claudiu Bălan de la FC U Craiova 1948. ”Nu mai puteam să rezist la aceste atacuri”

Plecarea lui Claudiu Bălan de la FC U Craiova 1948 a fost destul de surprinzătoare. Atacantul evolua la formația olteană încă din 2017. Bălan a fost un jucător de bază în ecuația revenirii oltenilor în Superliga.

Se pare că motivul principal al plecării lui Bălan din Bănie a fost presiunea pe care fanii olteni au pus-o asupra sa. Fotbalistul a explicat că nu mai rezista atacurilor făcute de suporteri pe rețelele de socializare.

A fost o despărțire grea, extrem de grea. Mă doare sufletul, dar nici eu nu mai puteam să rezist la atacurile de pe rețele sociale la care am tot fost supus în ultimele luni. Plecarea mea de la FCU consider că este poate cea mai bună soluție pentru ambele părți.

Șă știți că la raport preț și bani cheltuiți cu mine consider că am fost cel mai sufletist și util jucător pentru această echipă față de alții care au fost pe aici și au câștigat sume importante de bani. Spun asta, deoarece am tot fost acuzat de unii suporteri că i-am mâncat lui Adrian Mititelu foarte mulți bani degeaba. Nu este deloc adevărat.

O parte dintre suporteri se pare că a uitat că eu am pus umărul la renașterea acestei echipe încă din mocirla Ligii 4. Unii au stat și au privit cum noi ne zbăteam prin coclauri să readucem Știința acolo unde îi este locul. Am iubit de mic acest club, iar eu am fost la Știința de la 9 ani.

Îi voi ține pumnii Universității Craiova în continuare, dar drumurile noastre se despart momentan aici. Lui Adrian Mititelu nu am ce să îi reproșez și chiar îi urez să facă din Știința o forță a acestui campionat. Dânsul m-a susținut cât a putut și eu sunt sigur că și el știe cât am iubit eu această echipă și cât suflet am pus în acest proiect.

Însă, îmi pare rău că nu am putut să fiu și golgheterul Științei în Liga 1. Am petrecut clipe minunate în tricoul acestei echipe, iar aceste clipe vor rămâne pentru totdeauna în inima mea. Nimeni nu mi le poate lua niciodată”, a declarat Claudiu Bălan, pentru ProSport.

Urmăriți Playsport.ro și pe