Atacată și hărțuită sexual, Anamaria Prodan a ajuns la poliție. Presa a scris despre seara teribilă a impresarei

Giosanu Catinca / 07.05.2022, 09:01
Atacată și hărțuită sexual, Anamaria Prodan a ajuns la poliție. Presa a scris despre seara teribilă a impresarei

Anamaria Prodan și-a permis dintotdeauna să se învârtă în niște cercuri mai deosebite. Pe vremea când avea doar 19 ani, impresara i-a atras atenția fiului lui Virgil Măgureanu, fost director al Serviciului Român de Informaţii. Marian Măgureanu ar fi atacat-o nejustificat pe fiica Ionelei Prodan. Presa a scris despre seara teribilă a impresarei.

Ce s-a întâmplat, de fapt

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România. La cei 49 de ani ai săi, vedeta întoarce toate privirile oriunde merge. Exact așa se întâmpla și în tinerețe.

Recent, a ieșit la iveală un episod mai puțin cunoscut din viața impresarei. Pe vremea când avea numai 19 ani, Anamaria l-a cunoscut dintr-o întâmplare pe Marian Măgureanu, fiul lui Virgil Măgureanu – pe atunci şeful Serviciului Român de Informaţii.

Fiica interpretei de muzică populară Ionela Prodan, Anamaria Prodan, lucra la acel moment la revista ”VIP”. În același timp, urma cursurile Facultății de Drept și Relații Internaționale. Ea avea și un iubit, care pare că nu a putut avea prea multă grijă de ea.

”Și-a vârât mâna în buzunarul ei”

Într-o seară, Anamaria Prodan și partenerul ei au fost invitați de către fiul lui Virgil Măgureanu la o partidă de biliard. Fiica Ionelei Prodan a acceptat propunerea făcută. Nu avea de unde să știe că seara se va încheia cu o plângere la secția de poliție.

Fiul directorului SRI era și el însoţit de un amic. Bărbatul a prins un moment în care a chestionat-o pe Anamaria Prodan. A întrebat-o mai întâi cu ce se ocupă, după care i-a sustras legitimația de presă.

S-au îmbarcat cu toţii într-un autoturism Suzuki roşu. După un timp, sâcâită de glumele tot mai deocheate ale lui Marian Măgureanu, Ana Maria şi Sebastian au hotărât să plece. Înfocaţi de vodca şi de damigeana de vin care tocmai fusese slobozită în mijlocul camerei, gazdele s-au opus. Marian a încercat să o chestioneze pe Ana Maria despre preocupările ei. Aflând că este studentă în anul III la Drept şi colaboratoare la revista VIP, Marian Măgureanu şi-a vârât mâna în buzunarul fetei, sustrăgându-i legitimaţia.”, se arată într-un articol publicat de revista VIP.

Cum și-a recuperat Anamaria Prodan legitimația de presă

Cei de la wowbiz.ro scriu că, deși Măgureanu Jr a refuzat să-i înapoieze documentul Anei, poliția nu a putut să-i facă nimic. Nici măcar a doua zi, când impresara l-a căutat cu șeful secției de poliție nu a reușit să își recupereze actul. A fost nevoie de intervenția unui fost purtător de cuvânt al SRI pentru ca fiul lui Măgureanu să îi dea înapoi legitimația Anei.

Nu se știe cu exactitate dacă Anamaria Prodan a avut și o altă legătură cu fiul lui Măgureanu. Cert este că ea a fost dată afară de la VIP, după numai câteva săptămâni de la incidentul cu pricina, iar Marian s-a căsătorit cu Alina Petre, de care s-a despărțit în 2017. Astăzi, Marian Măgureanu nu mai este printre noi, El s-a stins din viață în urma infecției cu noul coronavirus.