Atenție, Gigi! Jucător cu 8 meciuri în națională, trecut pe la Inter și Roma, la FC Botoșani

Dragos Stefanescu 23.02.2023, 14:59
Atenție, Gigi! Jucător cu 8 meciuri în națională, trecut pe la Inter și Roma, la FC Botoșani

FC Botoșani este foarte aproape să facă un transfer de răsunet. Formația moldoveană s-a înțeles cu internaționalul ivorian Junior Tallo. Acesta a jucat de-a lungul timpului la câteva echipe importante din Europa.

FC Botoșani dă lovitura pe piața transferurilor. Junior Tallo va semna cu formația moldoveană

FC Botoșani este în revenire de formă și vrea să continue pe această linie. În acest sens formația moldoveană caută să se întărească cât mai mult în această perioadă.

Potrivit Gsp.ro, FC Botoșani s-a înțeles cu Junior Tallo (30 de ani). Internaționalul ivorian este liber de contract din luna ianuarie după ce s-a despărțit de formația Ujpest. Atacantul african este cotat la 300.000 de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt.com. El se va lupta pentru un post de titular la FC Botoșani cu atacanții Mihai Roman II și cu Sekou Camara.

În urmă cu câțiva ani Junior Tallo era unul dintre cei mai promițători tineri atacanți. De-a lungul carierei a evoluat pentru AS Roma, Bari, Ajaccio, Bastia, Lille, Amiens, Vitoria Guimaraes, Chambly, Ujpest și Samsunspor. Tallo a bifat și opt partide pentru naționala Coastei de Fildeș. Ivorianul a fost coleg cu Adrian Mutu la Ajaccio și cu Denis Alibec la Inter Primavera.

Valeriu Iftime nu vrea în play-off. Explicația uluitoare a finanțatorului de la FC Botoșani

FC Botoșani se află pe locul 9 în Superliga, la șapte puncte în spatele ultimului loc ce asigură prezența în play-off. Cu toate că formația moldoveană are șanse teoretice pentru a termina sezonul regulat pe unul dintre primele șase locuri, Valeriu Iftime nu își dorește acest lucru. Patronul lui FC Botoșani a și explicat de ce preferă ca echipa să joace în play-out, unde s-ar putea lupta pentru primul loc. Astfel, moldovenii ar putea spera să joace în cupele europene în sezonul viitor.

Acum nu visez (n.r. la play-off) că e zi, poate la noapte. (…) Nu mă aşteptam la parcursul ăsta, cum nici acum nu sunt convins că lucrurile sunt chiar atât de frumoase. Dacă mă întrebaţi pe mine, aş vrea să fiu pe locul întâi în play-out, ca să am şanse pentru o cupă europeană, dacă o luăm financiar.

Locul şase în Liga 1 nu îţi dă nimic, îţi dă cu o sută de mii mai mult decât locul şapte, dar dacă ești pe locul şapte sau opt poţi juca un baraj, după care poţi avea un alt baraj şi sunt multe şanse să prinzi o cupă europeană şi acolo sunt banii”, a spus finanțatorul moldovenilor, conform topbotoșani.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe