Au fost puse în vânzare biletele pentru FCSB – CFR Cluj! Prețul tichetelor și ce condiții trebuie îndeplinite de spectatori

Robert Zanfir / 13.01.2022, 16:21
Au fost puse în vânzare biletele pentru FCSB – CFR Cluj! Prețul tichetelor și ce condiții trebuie îndeplinite de spectatori

FCSB a pus în vânzare biletele pentru finala campionatului. Echipa lui Gigi Becali are nevoie de victorie, în caz contrar CFR Cluj se va desprinde în câștigătoarea celui de-al cincilea titlu consecutiv.

FCSB a decis să renunțe la cantonamentul clasic, în afara țării. De partea cealaltă, Dan Petrescu și-a dus jucătorii în Spania, în pregătirea tradițională. Deși despărțite de mii de kilometri, dar și de 10 puncte în clasament, între cele două rivale a început deja războiul declarațiilor.

Au fost puse în vânzare biletele pentru FCSB – CFR Cluj! Prețul tichetelor și ce condiții trebuie îndeplinite de spectatori

FCSB și CFR Cluj vor reveni pe teren, în noul an, cu un meci direct. Partida este programată pe 23 ianuarie, de la ora 20:00, de pe Arena Naţională.

Echipa lui Gigi Becali a pus deja biletele în vânzare. Acestea sunt disponibile online pe www.bilete-fcsb.ro și costă între 20 de lei și 200 de lei.

FCSB – CFR CLUJ: Preţurile biletelor

PELUZĂ – 20 LEI
TRIBUNA 2 – 35 LEI
VIP 3 – 50 LEI
VIP 2 – 75 LEI
VIP 1 – 100 LEI

FCSB anunţă că oferă fanilor posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet tipărit acasă, pe hârtie A4), care poate fi achiziţionat până în ziua meciului, la ora 12:00.

Persoanele care vor să achiziţioneze online bilete clasice FCSB, livrate prin curier, o vor putea face până pe 19 ianuarie, la ora 12:00.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească suporterii

Finala campionatului, așa cum a fost numită partida dintre FCSB și CFR Cluj, va avea condiții speciale de desfășurare. Din cauza pandemiei de coronavirus, fanii vor trebui să facă dovada vaccinării, a trecerii prin boală sau să prezinte un test negativ.

– Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

– Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

– Persoanele care prezintă un test PCR negativ efectuat în urmă cu maxim 72 de ore, respectiv un test antigen negativ efectuat în urmă cu maxim 48 de ore.

Documentele medicale care atestă apartenenţa spectatorilor la una dintre categoriile de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate, anunță FCSB.

Mihai Stoica o distruge pe CFR Cluj

Mihai Stoica a declanșat războiul cu CFR Cluj, cu 10 zile înaintea derby-ului. Managerul FCSB lansează o serie de ironii la adresa echipei lui Dan Petrescu. Spune că CFR Cluj nu va fi niciodată peste Universitatea Cluj, în inimile fanilor locali.

„Sergiu Buş s-a reîntors acolo unde cunoaşte toată galeria. Nici nu e greu să-i cunoşti, că sunt cam puţini. E normal că-i cunoşti. Poţi să faci şi un grup pe WhatsApp cu ei, că nu e problemă. Acolo şi cei din club ţin cu Universitatea. Asta ştiu eu. Universitatea e echipa oraşului şi toată lumea ţine cu Universitatea.

Niciodată în istorie nu se va întâmpla aşa ceva (n.r. – ca CFR Cluj să fie mai susţinută decât U Cluj). Poate să ia CFR 24 de campionate la rând, să joace în Champions League de 11 ori, să ajungă în primăvara europeană. Nimeni din România nu poate să ţină cu o echipă precum CFR Cluj”, a izbucnit Mihai Stoica la TelekomSport.