Au fost risipite dubiile după derby! Un fost antrenor al clujenilor este convins: “Ea va câștiga titlul 100%”

Gabriel Peneș / 04.05.2021, 10:42
Au fost risipite dubiile după derby! Un fost antrenor al clujenilor este convins: “Ea va câștiga titlul 100%”

Au fost risipite dubiile după derby! Un fost antrenor al clujenilor este convins: “Ea va câștiga titlul 100%”. Partida FCSB – CFR Cluj s-a încheiat 1-1, luni seară, după un final dramatic. Echipa din Gruia a înscris la ultima fază a meciului și și-a păstrat avansul de 2 puncte în fruntea clasamentului. E foarte posibil ca titlul să se joace chiar în returul dintre cele două echipe, programat în ultima etapă, la Cluj.

Au fost risipite dubiile după derby!

Norocul și-l mai face și omul. Sau echipa. Au fost risipite dubiile după derby! FCSB a fost la un pas să revină în fruntea clasamentului Ligii 1. Aseară, roș-albaștri au condus până spre ultima secundă a partidei cu rivalii de la CFR Cluj. Florin Tănase a deschis scorul din penalty, în minutul 19. Apoi, trupa lui Gigi Becali a mai ratat câteva ocazii bune de a marca. Iar când jocurile păreau făcute, Burcă a lovit mingea cu capul. Balonul a prins o denivelare a pământului – că gazon nu mai era de mult – din careul mic al portarului Vlad și și-a creat propria traiectorie.

Goalkeeperul FCSB n-a mai reușit să prindă în palme decât aer, mingea văzându-și de propria logică după întâlnirea cu mușuroiul de furnici din fața liniei porții. Egalul scos dramatic de clujeni e ca o victorie pentru aceștia. Au rămas lideri, cu 2 puncte în fața trupei din Berceni. Și mai sunt de disputat cele 5 partide ale returului play-off-ului. Chiar în ultima etapă cele două echipe se vor reîntâlni, dar la Cluj, în ceea ce ar putea deveni finala acestui campionat.

Au fost risipite dubiile după derby! Un fost antrenor al clujenilor este convins: “Ea va câștiga titlul 100%”
Au fost risipite dubiile după derby! Vasile Miriuță, fost antrenor al clujenilor, este convins că echipa din Gruia va câștiga din nou campionatul

Un fost antrenor al clujenilor este convins: “Ea va câștiga titlul 100%”

Vasile Miriuță, care a avut două mandate pe banca CFR-ului s-a pronunțat ferm după egalitatea din derby-ul de aseară. El consideră că echipa ardeleană va deveni, cu siguranță noua și vechea campioană a României.

100% CFR va lua campionatul. Ea va câştiga titlul! E echipa mai matură, o echipă mai echilibrată, mai valoroasă. Eu cred că CFR Cluj se va impune de o manieră clară”, a spus Vasile Miriuţă la Fotbal Look.

După încheierea partidei, patronul FCSB, Gigi Becali a găsit explicația semi-eșecului prin „intervenția divină”.

Este intervenție divină, dar acum să vedem cu ce scop. Ce vrea Domnul noi nu știm. La finalul campionatului aflăm. Meciul? Înainte de meci, dacă îmi spunea cineva să semnez pentru un egal și să mai dau și 6 puncte în anul următor, eu acceptam. Eram decimați. Nu am putut”, a declarat Becali la DigiSport.

Latifundiarul și-a păstrat, însă optimismul, fiind convins că echipa sa se va impune până la final, câștigând chiar în ultima etapă, pe terenul Clujului.

Eu asta cred, că suntem mai valoroși decât ei. E clar și se vede. Sunt foarte mulțumit de arbitraj, a fost un meci mai mult de luptă. Dar, revin. Noi am avut încă trei ocazii de a marca, am avut și bară. Vlad a scăpat mingea, e intervenție divină. Nu avea voie, avea timp să reacționeze. Eu zic că îi batem în ultima etapă. O să îl avem și pe Coman și nu îmi fac probleme. Eu sunt mulțumit că a revenit Olaru, e jucător decisiv pentru noi”, a mai spus Gigi Becali.