Au reprezentat frații Becali motivul rupturii dintre Deian Sorescu și Mircea Rednic? „S-a comportat ca și cum Deian l-ar fi trădat!”

Bădulescu Silvian / 10.01.2022, 18:19
Au reprezentat frații Becali motivul rupturii dintre Deian Sorescu și Mircea Rednic? „S-a comportat ca și cum Deian l-ar fi trădat!”

Deian Sorescu a intrat în conflict nu doar cu fanii, în ultima perioadă. Acesta avea o relație dificilă și cu Mircea Rednic, în condițiile în care căpitanul lui Dinamo a preferat să-l aibă impresar pe Ioan Becali.

Mircea Rednic a insistat ca Deian să semneze cu Luana

Deian Sorescu i-a ales pe frații Becali drept reprezentanți. În perioada în care Rednic a fost antrenor la Dinamo, el ar fi insistat ca Sorescu să semneze un contract cu fiica lui, Luana. Acesta a refuzat, ca mai apoi să-i aleagă pe Giovanni și Victor.

Rednic a ținut cont și din momentul acela s-a comportat ca și cum Deian l-ar fi trădat” au povestit apropiați ai fotbalistului.

Tehnicianul l-a criticat des pe Sorescu, la un moment dat. Ba chiar a fost și scos din lot, pierzându-și și banderola de căpitan, în dauna lui Torje. Bănățeanul e printre puținii fotbaliști pe care Dinamo îi poate vinde, astfel că el nu a rămas prea mult timp „exilat”.

Ioan Becali a recunoscut colaborarea cu Deian Sorescu.

Da, Deian este jucătorul nostru de aproape două luni”.

Fotbalistul venit de la Timișoara a atras colaborarea cu frații Becali, fiindcă ei sunt singurii capabili să realizeze transferuri importante din Liga 1. Ultimele „dovezi” sunt Dennis Man sau Alexandru Cicâldău. Ținând cont de aceste transferuri, fotbalistul a preferat colaborarea cu aceștia în dauna Luanei Rednic.

Lideri și la FCSB

Giovanni și Victor Becali au și cei mai importanți jucători de la FCSB. Ei au preluat fotbaliști și de la Anamaria Prodan, aflată în declin acum. De asemenea, Olimpiu Moruțan era jucătorul lui Florin Vulturar, dar acesta a plecat în Turcia prin intermediul fraților Becali. Mai apoi, este cunoscut scandalul acestora cu Anamaria Prodan în ceea ce a privit plecarea lui Dennis Man la Parma.

Man a plecat la Parma pentru 11 milioane de euro, Moruțan la Galatasaray pentru 3,5 milioane de euro, Craiova a primit 6,5 milioane de euro pentru Alexandru Cicâldău, pe când, pe Valentin Mihăilă, oltenii au primit 8,5 milioane de euro. Toate aceste plecări au fost făcute prin intermediul fraților Becali, aducând în conturile echipelor românești aproape 30 de milioane de euro.

Totuși, deși Deian Sorescu a fost constant în ultimii ani la Dinamo și chiar a debutat și la echipa națională, există un inconvenient destul de mare. Acesta a fost „plimbat” pe mai multe posturi, de la fundaș lateral la mijlocaș lateral sau extremă. Încă nu este clară poziția pe care acesta dă cel mai bun randament, deși el a spus, în mai multe rânduri, că preferă să fie folosit fundaș dreapta.

Dinamo dorește să obțină un milion de euro în schimbul acestuia, precum și un procentaj dintr-un viitor transfer. Rămâne de văzut dacă acesta va părăsi „haita” în această iarnă.