Au uitat tot ce a făcut pentru echipă și pentru oraș: „Pleacă, boss, du-te unde vrei tu”. Fanii lui Gaziantep s-au întors împotriva lui Șumudică

Radu Bordei 11.01.2021, 12:15
Au uitat tot ce a făcut pentru echipă și pentru oraș: „Pleacă, boss, du-te unde vrei tu”. Fanii lui Gaziantep s-au întors împotriva lui Șumudică

Au uitat tot ce a făcut pentru echipă și pentru oraș. Fanii lui Gaziantep au fost șocați când au văzut declarațiile lui Șumudică, după meciul pierdut cu Sivasspor. Chiar dacă antrenorul devenise un erou în regiune, suporterii n-au tolerat comportamentul tehnicianului. Deși Șumudică a anunțat că fanii sunt de partea lui, aceștia au aprobat decizia conducerii de a întrerupe colaborarea cu românul. 

„A jignit clubul. Fără noi, nu știa nimeni numele lui” au reacționat suporterii la auzul veștii că Șumudică nu va mai fi pe banca favoriților.

Au uitat tot ce a făcut pentru echipă și pentru oraș

Marius Șumudică a luat pe Gaziantep din subsolul clasamentului în Turcia și a dus-o pe primele locuri. Pentru două zile formația chiar a ocupat primul loc. În acest sezon, Gaziantep a pierdut doar 2 meciuri și a înregistrat victorii contra marilor forțe ale campionatului. Cu toate acestea, atitudinea lui și declarațiile controversate l-au transformat într-o figură contestată, mai ales în presa de pe Bosfor. Iar informațiile date publicității cu privire la negocierile cu clubul și presiunea pusă mereu pe conducere i-a îndepărtat și pe fanii proprii.

Marius Șumudică a ieșit din inima fanilor

Nu îl regretă nimeni

„Ai avut rezultate, ți-am spus boss, te-am respectat, dar tu ai dat-o în bară. Pleacă unde vrei tu, nu te regretă nimeni” a fost una din reacțiile trimise de suporteri pe rețelele de socializare. Rezultatele obținute nu l-au mai salvat în ochii suporterilor. Aceștia consideră că antrenorul nu a arătat respect față de club. „Chiar dacă vrei bani mai mulți, nu vorbești în presă. Așa ceva nu se face” au comentat, nervoși, fanii.

Aceștia consideră că fotbalul turc a câștigat prin îndepărtarea lui Șumudică. „Este simpatic, dar totul are o limită. Și-a făcut singur rău, dar și clubului. Așa că suntem ușurați că a plecat. Însănătoșire grabnică, Gaziantep” a fost mesajul cel mai apreciat pe rețelele de socializare ale clubului.

Apărat de români

Suporterii din România au intrat și ei în discuție cu fanii și i-au luat apărarea lui Șumudică. „Fără el, o să vă bateți iar la retrogradare. O să plângeți după el” le-a transmis un suporter de la noi din țară.

Antrenorul s-a declarat ușurat după întreruperea colaborării. Viitorul lui nu pare să mai fie, însă, în Turcia. Șumudică a mărturisit deja că are o ofertă foarte greu de refuzat de la arabi. Chiar fosta lui echipă, Al Shabab, este cea care dorește să îl aducă înapoi. Și se pare că este dispusă să îi îndeplinească toate dorințele antrenorului.

Urmăriți Playsport.ro și pe