Aventura lui Dinamo la Clinceni e aproape de final. „Câinii” își caută altă „casă” pentru meciurile de pe teren propriu

Ștefănescu Dragoș 29.08.2022, 00:22
Aventura lui Dinamo la Clinceni e aproape de final. „Câinii” își caută altă „casă” pentru meciurile de pe teren propriu

Dinamo are un start de sezon extrem de slab în Liga a 2-a. Roș-albii au suferit trei înfrângeri la rând și sunt într-o criză profundă. În plus, ”câinii” au și o altă problemă. Nemulțumiți de calitatea gazonului de la Clinceni, dinamoviștii sunt în căutarea unui alt stadion.

Dinamo se mută de la Clinceni. ”Câinii ” caută un nou stadion

Dinamo are un start extrem de slab în noul sezon din Liga a 2-a. Formația roș-albă a suferit trei înfrângeri consecutive și se află într-o criză profundă.

În plus, Dinamo se confruntă și cu o altă problemă. Meciurile de ”acasă” roș-albii le-au jucat în acest sezon la Clinceni. După ultimul meci pierdut cu 2-3 în fața celor de la Unirea Dej, dinamoviștii s-au plâns de calitatea gazonului de la Clinceni. În aceste condiții, șefii din Ștefan cel Mare vor căuta o nouă arenă pentru meciurile viitoare.

La penultimul meci al nostru, stadionul Dinamo nu era omologat pentru Liga 2, plus că gazonul era într-o stare precară deja încă de atunci. Mai jucau acolo diverse formații din cadrul Clubului Sportiv, vestiarele erau pline de mucegai și într-o situație precară.

Pe lânga toate acestea, cu părere de rău o spun, experiența de acolo e groaznică. Nu spun că la Cinceni lucrurile stau extraordinar, dar măcar tribunele sunt aproape de teren.

Gazonul arăta mult mai bine când am mers noi acolo. Din păcate, la ultimul meci, nici gazonul de la Clinceni n-a mai arătat bine. Autoritățile locale n-au avut grijă de el. Nu ne dorim să mai rămânem la Cinceni, dupa ce am văzut cum au arătat lucrurile sâmbătă. Ne-a dezvantajat și aspectul acesta pe noi, fiind o echipă care încearcă sa joace un fotbal pozitiv”, a spus Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, pentru Gsp.ro.

A treia înfrângere consecutivă poate fi fatală pentru mandatul lui Burcă la Dinamo

Suporterii „câinilor” au asistat consternați, la un nou eșec al favoriților. Dinamo nu reușește să iasă din pasa proastă pe care o traversează, iar după meciul cu Unirea Dej a ajuns la trei înfrângeri consecutive în Liga 2. S-a terminat cu 3 – 2 pentru ardeleni după ce Alexandru Pop a reușit o dublă în minutele 54 și 73. Meciul a fost unul frustrant pentru oamenii lui Burcă. Aceștia au fost conduși mereu, cu 1 la 0 și 2 la 1, dar de fiecare dată când au revenit au mai primit un gol și nu au putut să controleze meciul. Suporterii nu au mai avut nici ei răbdare și au cerut demisia staff-ului tehnic. În club este o teamă mare că echipa nu va prinde nici play-off-ul, deși antrenorul Ovidiu Burcă anunțase obiective importante.

Optimismul s-a evaporat repede, mai ales că Dinamo a pierdut în fața Oțelului, a lui Viitorul Pandurii și Unirea Dej.

Urmăriți Playsport.ro și pe