Averea colosală pe care o au Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Câți bani au adunat cei doi în timpul mariajului

Giosanu Catinca / 09.08.2021, 22:54
Averea colosală pe care o au Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Câți bani au adunat cei doi în timpul mariajului

Ruptura dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan se adânceşte de la o zi la alta. În acest context, mulți se întreabă ce se va întâmpla cu averea colosală pe care o au cei doi. Câți bani au adunat Prodanca și Reghe în timpul mariajului și ce are de gând să facă tehnicianul după divorț?

Presupusul divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns în presa internațională

Nu doar în România se vorbește despre presupusul divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, ci și în străinătate. Jurnaliștii din Germania au realizat un întreg material de presă dedicat antrenorului, în care e detaliată și viața lui personală.

Articolul a apărut după ce Laurențiu Reghecampf a fost instalat ca antrenor pe banca echipei Universitatea Craiova și după ce a anunțat că el și Anamaria Prodan divorțează. Ea a negat totul, chiar dacă în presă au apărut în repetate rânduri informații potrivit cărora antrenorul ar înșela-o. Respectivul editorial apărut în presa din Germania arată că un fost jucător din Bundesliga are probleme mari în căsnicie.

Alcool! Escorte! Acuzații serioase împotriva fostului star din Bundesliga.”, este titlul articolului celor de la Bild.

Laurențiu Reghecampf s-a decis

Apropiații cuplului confirmă problemele cuplului. Ei susțin că nu mai există cale de împăcare între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Cei doi au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Tocmai acesta este și motivul pentru care mulți fani au fost șocați în momentul în care s-a aflat că au probleme în căsnicie.

Și pentru că antrenorul român își dorește să se despartă oficial de Anamaria Prodan, s-a gândit cum poate să își împartă averea pentru ca toți copiii să beneficieze de sume considerabile de bani. Mai mult, el i-ar fi dat un ultimatum soției sale.

Se pare că Laurențiu Reghecampf i-a cerut vedetei să depună actele de divorț până luna viitoare. Acesta își dorește să se despartă la notar, dar este pregătit să meargă și în instanță. Asta, dacă nu se respectă termenul cerut.

După cum era de așteptat, cei doi soți au reușit să strângă o avere uriașă. Laurențiu Reghecampf vrea să se asigure că totul o să fie pus la punct. Copiii săi o să primească sume mari de bani după divorțul de Anamaria Prodan. El își dorește ca fetele partenerei sale din prima căsnicie să primească câte 1 milion de euro, potrivit Ziare.com. De băiatul pe care îl are din prima căsnicie cu Mariana Pfeiffer se va ocupa tot el. La fel se va întâmpla și cu Laurențiu Reghecampf Junior, băiatul din mariajul cu Anamaria Prodan.