Avertisment pentru Florinel Coman după tratamentul la care a fost supus: „Nu vindecă leziunea”

Bordei Radu / 16.08.2022, 11:53
Avertisment pentru Florinel Coman după tratamentul la care a fost supus: „Nu vindecă leziunea”

Florinel Coman a mers la Belgrad pentru a se trata la celebrul „vraci” Marijana, după ruptura musculară suferită în meciul tur cu Dunajska Streda. La scurt timp, Gigi Becali și Mihai Stoica au dezvăluit că recuperarea jucătorului de 24 de ani a decurs „miraculos”. Cu toate acestea, riscul unei recidive există.

Florinel Coman poate să fie în pericol. „Este greșit încă de la început”

Fotbalistul vicecampioanei riscă mult, după tratamentul suferit la Belgrad. Mulți oameni din fotbal consideră că FCSB și-a asumat un risc cu jucătorul de 24 de ani. Cornel Dinu este și el de părere că o afecțiune de genul celei care l-a afectat pe Coman nu poate fi tratată așa de rapid. În ciuda „magiei” Marijanei. „Procurorul” a explicat de ce crede că fotbalistul o poate păți oricând.

Este imposibil pentru o asemenea accidentare să fie remediată în doar câteva zile. S-a greșit încă de la început, cu evaluarea. Îți trebuie 3 luni minimum ca să treci peste așa ceva, să te refaci cum trebuie. Ce face Marijana acoperă doar durerea din momentul alergării. De aceea, există riscul unei recidive, a declarat Procurorul

Victor Angelescu a recunoscut interesul pentru Florinel Coman

Criza de formă pe care Florinel Coman a traversat-o în ultimii ani a născut un subiect neașteptat de discuție în Superliga. „Mbappe” nu a mai fost între prioritățile celor de la FCSB, iar Rapidul a încercat să profite. Cum Gigi Becali s-a simțit atacat de interesul rivalilor, lucrurile au degenerat într-o serie de jigniri.

Cu o prezență impresionantă pe piața transferurilor, Rapid neagă în cele din urmă că ar mai urmări pista Florinel Coman.

„S-a închis discuția (despre Florinel Coman – n.r.), de Olaru nu s-a pus problema. A fost o întrebare legată de Florinel Coman, subiectul e închis și gata”, a spus Victor Angelescu la Pro Arena.

Nu vreau să comentez. Sunt la Steaua, am contract. Nu știu… Dacă vin cu banii… Eu acum joc la Steaua, am avut joc astăzi. Joi am meci în Conference League”, a declarat și Florinel Coman.

Falemi susține că Florinel Coman este gata să meargă la Rapid

Nana Falemi, fost jucător la FCSB, a comentat pe seama declarației lui Florinel Coman și consideră că atacantul este deschis unui transfer la Rapid. Falemi susține că ambiguitatea spuselor lui Coman se datorează faptului că acesta nu vrea să-i supere pe fanii FCSB-ului.

E un mesaj clar pentru cei de la Rapid. Dacă vor să îl ia, să vină cu banii. Asta am înțeles! Că e deschis unui transfer la Rapid. În limbaj de vestiar, ceea ce a spus Coman înseamnă ”dacă dați banii, un contract bun, vin”. Declarația a fost formulată așa ca să nu supere galeria”, a declarat Nana Falemi la Prima Sport.