Avertismentul lui Victor Pițurcă pentru Adrian Mutu. Ce i-a transmis fostul selecționer antrenorului de la Rapid

Ștefănescu Dragoș 21.07.2022, 15:57
Avertismentul lui Victor Pițurcă pentru Adrian Mutu. Ce i-a transmis fostul selecționer antrenorului de la Rapid

Adrian Mutu are mari probleme de lot la Rapid și a cerut conducerii clubului să facă urgent câteva transferuri. Șefii giuleșteni s-au conformat și au reușit rapid o mutare importantă. După mai multe runde de negocieri, Rapid și CFR Cluj au ajuns la un acord pentru transferul lui Marko Dugandzic. Venirea atacantului croat în Giulești nu este văzută cu ochi buni de Victor Pițurcă. Fostul selecționer i-a transmis lui Mutu că Dugandzic nu are calitățile necesare pentru a juca la un club de talia Rapidului.

Victor Pițurcă, critică transferul lui Dugandzic la Rapid. Fostul selecționer i-a transmis un mesaj clar lui Mutu ”Nu rezolvă problema cu acest jucător”

Tranferul lui Marko Dugandzic la Rapid nu este văzut cu ochi buni de Victor Pițurcă. Fostul selecționer consideră că atacantul croat nu are calitățile necesare pentru a juca la un club ca Rapid. În plus, Pițurcă i-a transmis lui Adrian Mutu că formația giuleșteană are nevoie de atacanți de alt profil decât cel al lui Dugandzic.

Rapid are nevoie de un jucător de alt profil. Adi Mutu trebuie să fie foarte atent ce atacant ia, nu rezolvă problema cu acest jucător.

Mie, personal, fiind și atacant de meserie, nu-mi place. Și când juca la Botoșani mi se părea că ceea ce făcea bun făcea din întâmplare.

Nu prea-mi place nici Vojtus. Rapid e echipă de tradiție, cu suporteri extraordinari, care au nevoie de spectacol. Trebuie un atacant tehnic, care să fie pe profilul jocului Rapidului.

Au avut momente foarte bune de joc campionatul trecut, dar acum văd că vor să schimbe profilul, aducând un jucător de forță, foarte modest tehnic. Nu e cazul”, a declarat Victor Pițurcă la Pro Arena.

Rapid, un nou transfer important. Giuleștenii au adus un atacant de la CFR Cluj

Rapid a început cu stângul noul sezon din Superliga. Giuleștenii au pierdut în deplasare cu CFR Cluj, scor 0-1, în prima etapă. După acest meci, lotul Rapidului a fost efectiv decimat de accidentări. În aceste condiții, Adrian Mutu a cerut conducerii clubului să facă rapid câteva transferuri.

Șefii din Giulești s-au conformat și au reușit deja o primă mutare importantă. După mai multe runde de negocieri, Rapid și CFR Cluj au ajuns la un acord pentru transferul lui Marko Dugandzic (28 de ani). Giuleștenii urmează să plătească 400.000 de euro pentru atacantul croat. Totuși, mutarea lui Dugandzic nu s-a concretizat încă din cauza pretențiilor sale financiare. Rapid i-a oferit croatului un salariu lunar de 10.000 de euro, însă acesta vrea mai mult. La CFR el încasa 20.000 de euro pe lună. Este de așteptat ca giuleștenii să mărească totuși oferta, fiind presați de timp.