Verdict crunt al lui Victor Pițurcă pentru FCSB. Fostul selecționer a depistat erorile din jocul echipei lui Toni Petrea

Ștefănescu Dragoș 19.07.2022, 13:52
Verdict crunt al lui Victor Pițurcă pentru FCSB. Fostul selecționer a depistat erorile din jocul echipei lui Toni Petrea

FCSB a debutat cu stângul în noul sezon din Superliga. Formația roș-albastră a remizat cu nou promovata U Cluj, scor 1-1. Jocul echipei lui Toni Petrea a fost analizat și de Victor Pițurcă. Fostul selecționer consideră că FCSB are șanse la titlu, dar acestea sunt diminuate de implicarea lui Gigi Becali.

Victor Pițurcă știe care este marea problemă a FCSB-ului. ”Echipa nu e făcută de antrenor”

FCSB a debutat în noul sezon din Superliga împotriva celor de la U Cluj. Partida de pe Arena Națională a fost extrem de disputată și a avut un deznodământ neașteptat.

În ciuda faptului că este nou promovată în primul eșalon, U Cluj a dat o replică extrem de solidă  vicecampioanei României. Elevii lui Erik Lincar au jucat foarte curajos și au reușit să deschidă scorul în prelungirile primei reprize, prin Adrian Bălan. În partea secundă, FCSB a egalat în minutul 55 după ce Florin Tănase a transformat un penalty. Partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Jocul celor de la FCSB a fost analizat și de Victor Pițurcă. Fostul selecționer consideră că roș-albaștrii ar avea șanse la titlu dacă Gigi Becali nu s-ar mai implica în problemele tehnice ale echipei.

(N.r. – Despre șansele la titlu în Superliga) Poate că aș fi spus CFR, dacă nu se întâmpla ce s-a întâmplat la primul meci cu armenii. E a opta încercare consecutivă a FCSB-ului de a câștiga titlul.

E dificil, e dificil pentru că știm toți că echipa nu e făcută de antrenor, deja ei pleacă cu un minus foarte, foarte mare. Acum echipe din Albania, Armenia și Georgia ne pun probleme”, a spus Victor Pițurcă pentru Sport.ro.

Gigi Becali a pus tunurile pe vedetele de la FCSB

Dezamăgit de jocul echipei sale, Gigi Becali a anunțat schimbări majore în următoarea perioadă la FCSB. Latifundiarul din Pipera i-a luat la țintă pe jucătorii exponențiali ai echipei, pe care s-a hotărât să-i vândă în următoarea perioadă.

Nu mai caut atacant pentru că eu caut să lichidez. Cum să mai caut atacant? Vreau să-i vând pe Olaru, pe Tănase, pe Coman, iar cu restul jucăm la locul 6-7. Pai dacă n-am ce să fac… Nu mai am ce face. Am stat de douăzeci și ceva de ani și am ajuns la concluzia că n-am ce face.

Haruț una-două se arunca în cap. Dacă ajung (n.r. în Conference League), normal că amân lichidarea. Întărim echipa. Și uite așa prelungim agonia. Ce vrei să fac? Pune-te în locul meu și vezi”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.