Azi debutează etapa a 12-a din Superligă. Dinamo pierde un sprijin important. Analizăm totul la Playsport LIVE!

Sorin Chiriac 30.09.2022, 17:28

După meciurile echipei naționale, ne întoarcem la partidele din Superligă, pentru că astăzi debutează etapa a 12-a, cu meciul dintre CS Universitatea Craiova și FC Voluntari, programat la orele 21:00. Cea mai interesantă partidă a rundei se joacă sâmbătă, la Mediaș, între CFR Cluj și una dintre revelațiile acestui sezon, nou-promovata Petrolul Ploiești. Iată programul complet al etapei:

CS Universitatea Craiova – FC Voluntari (azi, 21:00), CS Mioveni – FCU Craiova (sâmbătă, 19:00), CFR Cluj – Petrolul Ploiești (sâmbătă, 21:00), FC Hermannstadt – Sepsi (duminică, 13:00), Farul Constanța – UTA (duminică, 18:30), FCSB – FC Argeș (duminică, 21:30), FC Botoșani – U Cluj (luni, 18:00), Chindia – Rapid (luni, 21:00).

Se agită apele la Dinamo!

Suntem cu un ochi pe Superligă și cu altul pe Dinamo, pentru că se întâmplă în continuare evenimente interesante la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare. După informația anunțată în exclusivitate de Playsport.ro, despre posibilitatea ca DDB să devină acționarul majoritar la Dinamo, o altă știre ține astăzi capul de afiș. Poate cel mai influent personaj de la club din ultimii 20 de ani, Nicolae Bade a făcut un anunț surprinzător: a decis să se retragă din Programul DDB!

Omul de afaceri pare că vrea să se concentreze pe echipa lui din liga a patra așa că a spus pas cotizației în cadrul proiectului DDB. Patronul Computerland a anunțat deja că intenționează să nu mai investească în proiectul suporterilor. Asta după ce a fost unul din principalii susținători ai demersului DDB și unul din oamenii care luau decizii importante. Evoluția situației din Ștefan cel Mare nu pare să îl fi mulțumit, însă, pe fostul acționar.

Am decis să mă retrag, sunt sigur că vor veni alți dinamoviști în locul meu și vor construi un viitor mai bun acestei grupări. Eu mă opresc aici. Am achitat în avans contribuția VIP, sper să folosească chiar dacă este o contribuție mică. Programul DDB a avut multe momente bune, dar și acțiuni mai puțin inspirate”, a recunoscut Badea, pentru Fanatik.

Analizăm etapa și situația de la Dinamo, în DIRECT, la Playsport LIVE!

Jurnaliștii Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu, împreună cu invitații lor, vor analiza partidele etapei a 12-a din Superligă și ce urmază pentru Dinamo, după acest anunț interesant din partea fostului acționar al clubului, omul de afaceri Nicolae Badea.

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.