Azi la Dinamo 7/9: președintele executiv Andrei Nicolescu vine să discute în exclusivitate despre planurile noului Dinamo

George Drafta 09.03.2023, 14:05
Azi la Dinamo 7/9: președintele executiv Andrei Nicolescu vine să discute în exclusivitate despre planurile noului Dinamo

Astăzi de la ora 19:00, pe playsport.ro, pe contul nostru de Youtube şi pe pagina noastră de Facbeook, suporterii dinamoviştii vor putea să interacţioneze cu noul prşedinte executiv al lui Dinamo, Andrei Nicolescu.

Acesta va fi invitatul lui Cătălin Alexandru și al lui Ionuț Zainea. Cei cu care v-aţi obişnuit deja la pupitrul emisiunii dedicată exclusiv susţintărilor grupării roş-albe.

În cele două ore, aceştia vor putea afla tot ce mişcă la formaţia lor de suflet după ce aceasta a fost preluată de noua societate Red&White. Noii proprietari au organizat şi o conferinţă de presă luni în care au ales să îşi prezinte intenţiile, iar astăzi unul dintre cei care a fost prezent la evenimentul respectiv vine în studioul PlaySport.

Momentul este unul important şi din punct de vedere sportiv pentru formaţia din Ştefan cel Mare. Având în vedere că duminică fotbaliştii lui Burcă o vor întâlni pe Poli Timişoara. Într-un meci decisiv pentru accederea în play-off-ul actualei ediţii a eşalonului secund.

A trecut şi prin curtea rivalei

Andrei Nicolescu a făcut parte şi din organigrama Rapidului înainte să poposească în Ştefan cel Mare. Aşa cum a pus umărul la promovarea alb-vişiniilor, la fel vrea să se bucure şi pentru Bani & Co.

„Cel mai important este să obținem calificarea în play-off. Vrem să ne luptăm la promovare. Dinamo are niște suporteri incredibili. Știu că încrederea se construiește greu și de aceea îi rog să vadă ce facem pas cu pas și ce vrem să construim la Dinamo. Noi vrem să facem pași mici, pași care să se vadă.  Nu vrem să promitem nimic, nu vrem să ne aruncăm în declarații pompoase”, a fost declaraţia acestuia după victoria împotriva celor de la CSC Şelimbăr.

Andrei Nicolescu
Andrei Nicolescu

Recomandat de Dumitru Dragomir

Nicolescu a primit referinţe bune din partea fostului şef al LPF.

„Este un avocat foarte deștept. Rețineți ce vă spun! Nu știu ce va fi. Îl cunosc de când lucra la Rapid pentru că nepotul meu, de când au desființat echipa a doua la Rapid, a fost la Rapid la juniori. Am stat de vorbă cu el de vreo trei ori. Omul este beton. Are minte multă. E spirt! Va putea să conducă Dinamo. Eu dacă luam Petrolul apelam la el să-mi dea o mână de ajutor”, a fost dezvăluirea Oracolului din Bălceşti.

Urmăriți Playsport.ro și pe