Băiatul lui Victor Pițurcă și al Vicăi Blochina a dat cărțile pe față! Ce a dezvăluit fiul de 14 ani al fostului selecționer

Catinca Giosanu 25.05.2021, 17:00
Băiatul lui Victor Pițurcă și al Vicăi Blochina a dat cărțile pe față! Ce a dezvăluit fiul de 14 ani al fostului selecționer

Vica Blochina, fosta iubită a lui Victor Pițurcă, are o relație foarte bună cu fiul ei. Blondina i-a permis lui Edan să meargă acasă la fostul selecționer ori de câte ori acesta a dorit. Cu toate acestea, Piți nu mai acceptă să poarte vreun dialog direct cu fosta lui amantă, nici măcar despre copilul lor. Ce a dezvăluit fiul fostului selecționer?

Băiatul lui Victor Pițurcă și al Vicăi Blochina a dat cărțile pe față!

Edan nu mai e un băiețel. Băiatul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă crește de la o zi la altă. Tânărul adolescent și-a descoperit recent o nouă pasiune.

Dacă înainte nu voia să-l recunoască şi să îi plătească pensie alimentară, acum Victor Piţurcă se comportă exemplar cu fiul pe care îl are cu fosta sa mare iubire, Vica Blochina. Edan are acum 14 ani, a crescut foarte mult, îi seamănă leit fostului selecţioner şi îi moşteneşte în totalitate pasiunea şi talentul pentru sportul care l-a făcut celebru. Băiatul joacă fotbal la echipa Dinamo de vreo câțiva ani. Nici nu avea altfel având în vedere că a crescut înconjurat de fotbal. Surprinzător este însă faptul că micuțului îi place să stea și la cratiță. Fiul Vicăi Blochina adoră să gătească și de multe ori apare pe contul de Instagram al mamei sale pentru că blonda se mândrește cu pasiunea lui.

Edan, preferă, în ultima vreme, să stea mai mult acasă la Victor Pițurcă
Edan, preferă, în ultima vreme, să stea mai mult acasă la Victor Pițurcă

Ce a dezvăluit fiul de 14 ani al fostului selecționer

Edan gătește cu foarte mare plăcere. Ultima oară și-a impresionat mama cu o lasagna proaspăt scoasă din cuptor, fără să primească vreun fel de ajutor din partea unui adult.

Vica Blochina obișnuiește să posteze pe contul său de Instagram rețetele pe care fiul ei obișnuiește să le gătească. De notat este că tânărul adolescent poate să pregătească fără probleme un meniu complet pentru el și mama sa. Recent, fosta dansatoare și-a surprins fiul în timp ce scotea din cuptorul încins o lasagna aburindă. Și pentru că nu se putea altfel, aceasta l-a felicitat pe băiat pentru prima sa astfel de reușită.

Vica Blochina nu a făcut niciodată un secret din faptul că și-ar fi dorit ca fostul selecționer să își părăsească familia și să se căsătorească cu ea. La un moment dat, ea a spus că dacă ar fi să o ia de la început, nu ar mai accepta să fie doar amantă. Frumoasa blondină s-a jurat că Victor Pițurcă a fost singura ei iubire. Printre altele, ea a mai spus că relația lor a durat mai bine de cincisprezece ani. În ceea ce-l privește pe fostul mare fotbalist, acesta are o căsnicie de 30 de ani cu Maria. Aceștia au împreună doi copii, o fată și un băiat.

Urmăriți Playsport.ro și pe