Bănel a divorțat de dragul Făureiului, dar echipa lui a fost „călcată în picioare” la ultimul meci. Scorul, unul de maidan!

Marian Cărăvan 05.04.2021, 10:31
Bănel a divorțat de dragul Făureiului, dar echipa lui a fost „călcată în picioare” la ultimul meci. Scorul, unul de maidan!

Bănel Nicoliță a trăit o mare umilință. Echipa pe care o patronează și antrenează a fost efectiv „călcată în picioare” la ultimul meci de campionat. CS Făurei a pierdut la scor de maidan în Liga 3. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Bănel Nicoliță a privit neputincios cum echipa sa este zdrobită.

Bănel a divorțat de dragul Făureiului, dar echipa lui a fost „călcată în picioare” la ultimul meci

Ajuns la 36 de ani, Bănel Nicoliță este dedicat în continuare fotbalului. Acel sport care i-a dat foarte multe, iar acum băiatul acela muncitor care uimea prin devotamentul său, îi oferă și el lui. Fostul fotbalist al Stelei sau al lui Poli Timișoara a recunoscut că a avut în dese rânduri certuri în familia sa pe tema fotbalului. Chiar a divorțat din acest motiv. Bănel a divorțat de dragul Făureiului, dar echipa sa a fost „călcată în picioare” la ultimul meci. CS Făurei a pierdut la scor de maidan cu ACS Suporter Club Oțelul Galați, în Liga 3! A fost 11-0 pentru gălățeni, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii 3, Seria 2.

Ce poate fi mai dureros pentru un om care a renunțat chiar la soție pentru a-și urma visul? A vrut să facă ceva pentru orașul natal. Și a ales să investească în echipa de fotbal. Chiar dacă asta l-a lăsat, practic, fără familie. Acum e dezamăgit.

Când bagi banii tăi şi îi pierzi pe parcurs şi realizezi că ai băgat 300 de mii de euro… Sunt bani mulţi. Scandaluri cu familia, scandal peste tot. Analizezi că nu e ok, dar m-am băgat, fotbalul mi-a oferit ce am eu până acum şi atunci trebuie să îi ofer şi eu lui”, a spus Bănel Nicoliță, la Telekom Sport.

CS Făurei e pe locul 9 (penultimul) în campionat, de parte de obiectivele îndrăznețe pe care le avea cândva Bănel Nicoliță. Despre promovarea în eșalonul secund nici nu mai poate fi vorba acum.

Bănel a divortat de dragul Faureiului, dar echipa lui a fost „calcata in picioare” la ultimul meci
Bănel a divortat de dragul Faureiului, dar echipa lui a fost „calcata in picioare” la ultimul meci

De ce a divorțat Bănel Nicoliță

Născut la Făurei, Bănel Nicoliță a vrut să ofere și el ceva fotbalului care l-a ajutat să se ridice. Provenit dintr-o familie modestă, Nicoliță a fost tipul fotbalistului muncitor, a demonstrat-o în atâtea rânduri. A jucat în cupele europene cu Steaua, a fost convocat la echipa națională. Dacă fotbalul l-a împlinit, în schimb în viața de familie a avut probleme. Practic, dragostea pentru fotbal a dus la divorțul de Cristina, cu care a fost însurat șase ani.

Divorțul l-am făcut din cauza mea. Mi-am dorit foarte mult să fac ceva la Făurei, am venit aici. Fosta soție nu a fost de acord. Am investit și bani, sentimente, mai multe chestii. Atunci a trebuit să renunț puțin la familie, să stau mai mult aici, la Făurei, să vin la antrenamente. Normal că după un an, doi, a venit și scandalul. «Ai băgat bani acolo, te-ai dus acolo, ne-ai neglijat pe noi»”, spunea Bănel Nicoliță în emisiunea „La Măruță”.

Bănel Nicoliță, 36 de ani, a jucat la Dacia Unirea Brăila, Steaua, Poli AEK Timișoara, Saint Etienne, Nantes, Viitorul, CS Făurei, ASA Târgu Mureș și Aris Limassol. Și-a încheiat cariera la echipa din orașul natal, CS Făurei. Aici este patron și antrenor.

Urmăriți Playsport.ro și pe