Bănel Nicoliță a rupt tăcerea după ce s-a aflat că a avut probleme cu banii și cămătarii

Giosanu Catinca / 30.11.2021, 12:35
Bănel Nicoliță a rupt tăcerea după ce s-a aflat că a avut probleme cu banii și cămătarii

Bănel Nicoliță s-a întors în România după telenovela cu datoriile la cămătari și a anunțat ce are de gând să facă pe mai departe. Mijlocașul și-a dezvăluit gândurile importante.

Bănel Nicoliță s-a întors în România!

După câteva luni petrecute în Statele Unite ale Americii, Nicoliță a revenit în țară și a jucat pentru CS Făurei, clubul în care a investit sume importante de bani în ultimii ani. Internaționalul de 36 de ani i-a surprins pe toți cu prezența în teren de sâmbătă, de la meciul echipei sale. Mijlocașul a pasat decisiv la primul său meci din acest sezon alături de gruparea Viitorul Ianca. Assistul lui Bănel a fost transformat cu capul de Ionuț Comșa. Meciul cu formația din Seria 2 a contat pentru runda #14 din Liga 3.

Fostul jucător de la FCSB nu a uitat de zvonurile apărute, conform cărora ar fi plecat din țară din cauza unor datorii mari pe care le avea către unii cămătari. El a ținut să facă lumină în acest caz și a vorbit deschis despre revenirea în țară. De asemenea, a dezvăluit planurile grandioase pe care le are alături de clubul său de suflet, CS Făurei.

”Vreau să continui proiectul, avem sponsori”

La finalul lunii octombrie, Bănel Nicoliță a confirmat că este plecat din țară, dar a negat orice presupusă problemă financiară, spunând și că nu are nevoie de ajutorul nimănui. Acum, însă, mijlocașul român este încrezător că poate face ceva important în țară, după cum a declarat la finalul partidei cu Viitorul Ianca.

Nicoliță are de gând să pună bazele unui proiect mai promițător la club, dorind promovarea în Liga 2 peste ceva ani.

Marți (n.r. – 23 noiembrie) am făcut primul antrenament, iar astăzi (n.r. – 27 noiembrie) am jucat tot meciul. Mă bucur că din pasa mea s-a marcat golul egalizator.

M-am reîntors la CS Făurei pentru a continua proiectul început. Avem sponsori și îmi doresc să ajungem în Liga a 2-a”, a spus Bănel Nicoliță pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

La momentul actual, echipa lui Bănel se află pe locul al 8-lea în clasamentul Seriei 2 din Liga 3, iar principalul obiectiv ar fi mai degrabă salvarea de la retrogradare, decât promovarea. În ultimii ani, CS Făurei a dus o luptă continuă în încercarea de a evita retrogradarea, iar în acest sezon a bifat doar două victorii, două remize și zece înfrângeri.