Decizia disperată a lui Bănel Nicoliță pentru a scăpa de datorii. Fostul fotbalist al FCSB spera să dea lovitura într-un domeniu nou

Gabriel-Alexandru Ioniță 23.11.2021, 14:32
Decizia disperată a lui Bănel Nicoliță pentru a scăpa de datorii. Fostul fotbalist al FCSB spera să dea lovitura într-un domeniu nou

Bănel Nicoliță se confruntă cu mari probleme financiare. Fostul fotbalist de la FCSB și-a cheltuit toți banii acumulați în timpul carierei de jucător, fiind nevoit recent chiar să plece din țară din cauza datoriilor pe care le are la cămătari.

Chiar pasiunea pentru fotbal a fost cea care l-a „îngropat” în datorii pe fostul mijlocaș dreapta. După ce și-a încheiat activitatea de jucător, fostul internațional s-a ambiționat să investească în echipa de fotbal din orașul său natal, Făurei.

Bănel Nicoliță a încercat să își rezolve problemele financiare prin lansarea unui parfum care îi purta numele

Lucrurile nu au mers deloc bine din acel moment pentru Nicoliță, care a început să piardă tot mai mulți bani. El a încercat să se salveze din această încurcătură financiară, lansând un parfum în colaborare cu o companie de produse cosmetice.

Potrivit Wowbiz, produsul a purtat numele de „Opulent by Bănel Nicoliță”. Odată cu lansarea produsului, fostul fotbalist spera ca, pe baza capitalului de imagine pe care îl avea la acea vreme, să atragă foarte mulți cumpărători ai acestui parfum.

Conform sursei citate, Bănel urma să împartă profitul cu o parfumerie din București, căreia i-a cedat dreptul de folosință asupra numelui și imaginii sale. Din păcate pentru fostul FCSB-ist, lumea nu s-a înghesuit să dea 100 de lei pe acest produs, iar afacerea s-a oprit, cel puțin pentru moment.

Dumitru Dragomir a comentat recent situația în care a ajuns Bănel Nicoliță. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal nu vede nimic rău în faptul că fostul fotbalist a ales să meargă la muncă în străinătate.

Cum ar fi putut evita Bănel aceste probleme în viziunea lui Dumitru Dragomir

Dragomir a spus că frica zilei de mâine l-a făcut pe Nicoliță să ia această decizie. De asemenea, el a și glumit pe baza acestui subiect, spunând că Bănel nu ar mai fi avut niciun fel de problemă dacă devenea preot, caz în care ar fi fost susținut financiar de fostul său patron de la FCSB.

Eu cred că a plecat și de frică și că nu mai avea ce să mănânce aici. Unde a avut, domne, zeci de mii? Se și cheltuiesc banii! Știți cum se duc? Dacă nu faci o afacere care să producă, care să îți aducă banii înapoi, banii se duc foarte ușor. Iar el s-a dus să muncească.

Nu este de râs. Dacă s-a dus să muncească, bravo lui! Muncește, își câștigă banii, că aici în România ce să faci? Aici ori reușești, ori nu reușești și ești prăpădit toată viața că îți fuge și nevasta, cum s-a întâmplat la el. Copiii îi cer, nu ai de unde să le dai, e ca la balamuc. Locuri de muncă nu mai găsești aici.

Gigi Becali să le dea tuturor din istoria clubului bani? El dă la preoți și la biserici. Dar ar fi putut să se facă preot Bănel și atunci îl finanța Gigi Becali. Dacă se făcea preot, eu vă spun că Becali îl făcea milionar”, a spus Dumitru Dragomir la finalul lunii octombrie potrivit ProSport.

S-a aflat câți bani împrumutase Bănel Nicoliță. De ce a ajuns fostul stelist să fie executat silit

 

Urmăriți Playsport.ro și pe