Bănel Nicoliță iubește din nou! Fostul fotbalist de la Steaua a recunoscut: ”E o relație frumoasă!”

Radu Bordei 12.11.2022, 12:19
Bănel Nicoliță iubește din nou! Fostul fotbalist de la Steaua a recunoscut: ”E o relație frumoasă!”

Bănel Nicoliță a negat încă o dată faptul că ar avea o relație cu celebra Vica Blochina. Cu toate acestea, fostul fotbalist este implicat într-o relație fericită alături de o femeie pe care o ține departe de lumea mondenă.

Bănel Nicoliță a negat relația cu Vica Blochina. „Nu există absolut nimic”

Fostul fotbalist a fost chestionat de mai multe ori asupra unei presupuse relații cu Vica Blochina. Cei doi ar fi participat la o emisiune unde s-au înțeles foarte bine și au legat o prietenie strânsă. Cu toate acestea presa a speculat că ar fi mai mult în spatele legăturii, lucru negat de către fostul jucător de la FCSB. 

Nu înțeleg de unde atâta răutate, chiar nu a fost nimic și nici nu o să fie vreodată. Chiar puteam fi combinat cu oricne, dar nu cu Vica. Suntem prieteni, nu există nimic altceva. Este o femeie de viață, prietenoasă, e foarte ok, dar nu mai scrieți atâta că mai există lume care crede. Și nu este frumos, avem amândoi copii, stăm la masă, discutăm, sunt și cu prietena mea și nu este ok să se zică ce, de fapt, noi am avea o relație, a precizat Bănel, la emisiunea Fitză cu Adițză.

Fostul fotbalist a recunoscut că este fericit alături de actuala parteneră și că este implicat într-o relație foarte frumoasă.

Bănel Nicoliță, declarații șocante

Bănel Nicoliță a divorțat în mare secret de mama copiilor săi. Ruptura dintre fostul jucător al lui Gigi Becali și Cristina s-a produs în urmă cu aproximativ doi ani. Cei doi au rezistat împreună doar 6 ani.

Din relația lor au rezultat două fete, Natalia și Amalia. Fostul cuplu ar fi decis să se separe când Bănel a hotărât să se întoarcă la Făurei și să pună echipa de fotbal locală pe picioare. Din păcate, planurile lui s-au năruit.

Bănel a afirmat că soția l-a avertizat că va rămâne fără niciun ban dacă se va apuca să investească în fotbal, dar nu a luat-o în niciun moment în seamă.

Atunci când te duci la un drum, îi explici partenerului de viață. Eu i-am explicat ce îmi doresc. Clar că nu a fost de acord. A avut dreptate în tot ce voiam eu să fac. Ea avea dreptate că nu era ok să facă în momentul ăla. Trebuia să mai joc fotbal.

Vrei să vii lângă mine, sau nu?’. Și a spus nu. Pentru că acolo trebuie să pierzi bani, și tu trebuie să câștigi. I-am zis că e nebunia mea. Vrei să fii lângă mine, ok… dacă nu, eu voi face. Și așa am făcut.

Suntem divorțați, avem o relație foarte bună mai ales pentru fetele noastre. Le oferim toată dragostea, tot ce au nevoie, a povestit Bănel Nicoliță

Urmăriți Playsport.ro și pe