Banii vorbesc! Mayweather plătește 1 milion de dolari pentru a se lupta iar cu McGregor

Moldoveanu Camelia / 28.06.2022, 10:29
Banii vorbesc! Mayweather plătește 1 milion de dolari pentru a se lupta iar cu McGregor

Negocierile dintre Floyd Mayweather Jr. și Conor McGregor avansează și se anunță încă o confruntare istorică între cei doi. Succesul întâlnirii precedente nu s-a cuantificat doar în numărul spectatorilor, ci și în milioanele de dolari generate.

Conor McGregor este chemat iar în ring de către Floyd Mayweather Jr.

Reprezentanții lui Floyd Mayweather și Conor McGregor au început deja să negocieze o nouă confruntare. Bineînțeles că atât pentru celebrul pugilist, cât și pentru gladiatorul UFC, banii sunt extrem de importanță. Amândoi percep sume exorbitante pentru o apariție, astfel că acest aspect necesită discuții îndelungate.

Momentan încă nu s-a stabilit dacă Floyd Mayweather și Conor McGregor o să se lupte într-un ring de box sau în octogon. Însă, Floyd i-ar fi oferit rivalului său 1 milion de dolari pentru a grăbi revederea, potrivit Marca.

Române de văzut dacă suma oferită este una corectă pentru Conor McGregor , dar și una care să-l convingă să riște o nouă înfrângere. Pe 26 august 2017, pe T-Mobile Arena din Las Vegas, Floyd Mayweather a învins printr-un knockout tehnic în runda cu numărul 10. Acea luptă a fost și ultima a americanului ca profesionist.

De menționat ar fi faptul că meciul dintre Floyd Mayweather și Conor McGregor a generat peste 100 de milioane de dolari doar pentru box office. Americanul încasat 100 de milioane de dolari, iar irlandezul 30 de milioane de dolari.

Cel mai ieftin bilet la confruntarea celor doi, din 2017, a fost în jur de 3.000 de dolari, în timp ce cel mai scump s-a vândut cu aproximativ 100.000 de dolari.

Logan Paul nu a văzut niciun ban de la Floyd

Logan Paul, fratele mai mic al celebrului YouTuber Jake Paul, a intrat în ring contra lui Floyd Mayweather, în urmă cu mai bine de un an. „Amatorul” a rezistat opt reprize în fața legendarului campion la box, astfel că ar fi trebuit să se aleagă cu 20 de milioane de euro. De cealaltă parte, Mayweather a încasat o bursă se 65 de milioane de euro.

În urmă cu fix un an m-am bătut cu Moyd Fayweather. El este dificil de lovit, dar chiar și mai dificil este să iei banii tăi de la el”, l-a atacat verbal direct Logan pe Mayweather.

Floyd Mayweather a negat această acuzație, însă Jake Paul și-a apărat fratele. Într-un interviu cu Rob Moore, celebrului YouTuber a avut o declarație extrem de acidă la adresa fostului pugilist:

Floyd Mayweather este falit. Am spus-o tot timpul. Eu cred că el a cheltuit banii cel mai probabil pe fetele pe care le plătește să fie tot timpul în jurul lui”