Bănuită că a rămas gravidă cu Patrick Mouratoglou. Cel mai delicat moment din viața unei mari campioane de tenis

Giosanu Catinca 21.05.2022, 08:48
Bănuită că a rămas gravidă cu Patrick Mouratoglou. Cel mai delicat moment din viața unei mari campioane de tenis

Serena Williams, care este în continuare în căutarea celui de-al 24-lea titlu de Grand Slam, nu a mai jucat niciun meci oficial de aproape un an. Fostul lider mondial va împlini 41 de ani în septembrie, însă nu are de gând să pună racheta în cui. Ea a dat de înțeles că își va face revenirea pe terenul de tenis la ediția din acest a turneului de la Wimbledon (27 iunie – 10 iulie).

Americanca ar fi rămas gravidă cu Patrick Mouratoglou

Serena Williams a fost antrenată de către Patrick Mouratoglou (51 de ani) vreme de 12 ani. Noul antrenor al Simonei a ajutat-o pe americancă să aibă performanţe excelente.

Sportiva din SUA a câştigat nu mai puţin de 10 turnee de Grand Slam sub comanda lui Mouratoglou: de două ori Australian Open, de două ori Roland Garros, de 3 ori Wimbledon şi tot de atâtea ori US Open.

La un moment dat, s-a speculat că cei doi ar fi implicați într-o relație amoroasă. Ei au fost fotografiați de mână în concedii, iar jurnaliștii din străinătate nu au ezitat să speculeze subiectul.

Omul aflat în spatele performanțelor Serenei, iubitul din umbră

În vara lui 2014, publicația germană „Bild“ a transmis că francezul ar fi lăsat-o însărcinată pe fosta lideră WTA. Totul, după ce americanca a avut un comportament bizar la meciul de dublu de la Wimbledon în care ea şi sora sa, Venus Williams, au abandonat la scorul de 3-0 pentru adversarele lor.

Înainte ca acest zvon să se răspândească, noul antrenor al Simonei Halep își umpluse pagina de Facebook cu poze în care aparea alături de Serena Williams, conform Adevărul.

Explicațiile Serenei după ce s-a spus că a rămas însărcinată cu Mouratoglou

Văzând aceste reacţii, Serena a transmis un comunicat, prin care a explicat că a contractat un virus. De aici, și comportamentul ciudat.

În dimineaţa meciului, am crezut că îmi voi reveni şi voi putea juca. Din păcate, am contractat un virus şi din această cauză n-am putut duce la capăt meciul de la dublu.”, spunea Serena Williams, la vremea respectivă.

După episodul de la Londra, cei de la fashionnstyle.com au notat că Serena şi Patrick au au început să aibă o relație de dragoste în septembrie 2013, atunci când au fost văzuţi plimbându-se străzile Parisului, acolo unde campioana ar avea un imobil.

Urmăriți Playsport.ro și pe