Bărbatul care va fi alături de Simona Halep la divorțul de Toni Iuruc. Nimeni nu se aștepta la asta

Giosanu Catinca 08.09.2022, 07:42
Bărbatul care va fi alături de Simona Halep la divorțul de Toni Iuruc. Nimeni nu se aștepta la asta

Simona Halep și-ar fi angajat un avocat care să o reprezintă la divorțul cu Toni Iuruc. Presa centrală transmite că dubla campioană de Grand Slam a decis cine o va asista și reprezenta la notar.

El îi va fi alături Simonei Halep la divorțul de Toni Iuruc

Jucătoarea profesionistă de tenis a apelat la o cunoștință mai veche de-ale sale. Ea are mare încredere în persoana respectivă și consideră că aceasta este cea mai potrivită să o reprezinte în cazul divorțului de Toni Iuruc.

Avocatul ales de Simona Halep se numește Bogdan C. Stoica. Acesta este partener al companiei Popovici Nițu Stoica & Asociații. Cei doi se cunosc de mai mult timp.

Cei de la BizLawyer arată că avocatul a consiliat-o pe Simona Halep cu privire la toate aspectele juridice și legale în cazul contractului pe care îl are cu Nike. Tot el ar fi sfătuit-o și în privința taxelor și drepturilor de proprietate intelectuală.

Anunțul făcut de Toni Iuruc

Bogdan C. Stoica activează ca avocat în Baroul București încă din anul 2000. El a început să lucreze cu firma care o va reprezenta pe Simona Halep abia în 2015.

Toni Iuruc a confirmat că divorțează de Simona Halep, dar s-a ferit să ofere detalii suplimentare. Nu se știe cine îl va reprezenta pe omul de afaceri machedon. Cert este că cei doi vor rupe la notar hârtiile semnate anul trecut la starea civilă.

Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică… De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a spus Toni Iuruc, citat de Fanatik.

Ce va face fostul lider mondial după divorțul de Toni Iuruc

Sportiva de la malul mării va părăsi România după încheierea divorțului. Ea vrea să se stabilească cu traiul peste hotare. Sportiva născută la Constanța nu își mai vede rostul la noi în țară.

Fiica lui Stere Halep are de gând să plece tocmai în Franța. Dacă lucrurile vor decurge conform planului, ea se va stabili la Nisa, acolo unde antrenorul ei, francezul Patrick Mouratoglou, deține cea mai mare bază de antrenament din Europa.