După divorțul de Toni Iuruc, Simona Halep va părăsi România! Unde pleacă campioana din Constanța

Giosanu Catinca 07.09.2022, 22:14
După divorțul de Toni Iuruc, Simona Halep va părăsi România! Unde pleacă campioana din Constanța

Simona Halep știe deja ce va face după divorțul de Toni Iuruc. Cea mai apreciată jucătoare de tenis din România vrea să se stabilească cu traiul peste hotare. Sportiva născută la Constanța nu își mai vede rostul la noi în țară. Unde are de gând să plece marea noastră campioană.

Simona Halep, decizie radicală

Simona Halep este de departe cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României. Sportiva din Constanța a atins primul loc în clasamentul mondial WTA, în două rânduri, între 2017 şi 2019. Ea a ocupat această poziție timp de 64 de săptămâni, fiind din acest punct de vedere a zecea din istoria tenisului în clasamentul longevității ca lider al circuitului. Numai în iubire nu a avut noroc.

Dubla campioană de Grand Slam a crezut că va ajunge departe cu Toni Iuruc. Ea își dorește enorm să devină mamă, lucru pe care l-a recunoscut încă de anul trecut. Fanii credeau că se va retrage curând din sportul alb și că își va întemeia familia la care a visat dintotdeauna. Ei bine, românca pare că și-a schimbat obiectivele.

Românca are de gând să se stabilească cu traiul peste hotare

Simona Halep și-a îmbunătățit jocul de când a început colaborarea cu Toni Iuruc. Ea a fost extrem de bucuroasă după ce a câștigat turneul de la Torino. Au urmat două eșecuri usturătoare și căderea în clasamentul WTA Live, dar nu are de gând să își agațe prea curând racheta de tenis în cui.

Ea și-a propus să mai evolueze încă doi sau trei ani în circuitul profesionist. O așteaptă divorțul cu Toni Iuruc, după care se va stabili în Franța. Ea ar plănui să se mute pe Coasta de Azur.

Ce destinație a ales Simona Halep

Nimeni nu știe se află în aceste momente Simona Halep. Românca a dispărut complet din peisaj după eliminarea de la US Open. Nici în mediul online nu a mai reacționat. Unii au pus dispariția Simonei Halep pe seama problemelor din căsnicie, după ce Toni Iuruc a anunțat că va divorța de celebra jucătoare de tenis.

Dubla campioană de Grand Slam și-a petrecut mult timp în Franța în ultimul an, iar acum are în vedere să se stabilească la Nisa, potrivit Orange Sport. Patrick Mouratoglou deține acolo cea mai mare bază de antrenament din Europa.