Bărbatul umilit de Anamaria Prodan este lăudat de impresară: „Cu orice femeie ar fi făcut la fel pentru că așa este educat”

George Drafta 07.02.2023, 09:07
Bărbatul umilit de Anamaria Prodan este lăudat de impresară: „Cu orice femeie ar fi făcut la fel pentru că așa este educat”

Agentul FIFA a adus din nou în discuţie episodul în care şi-a ieşit din fire şi l-a pălmuit pe Dan Alexa. Moment care a stârnit valuri la vremea respectivă şi care rămâne plin de controverse şi după trei ani şi jumătate.

Impresara a negat faptul că gestul a fost cauzat de o posibilă criză de gelozie, media speculând la acea vreme în privinţa unei apropieri a celor doi care depăşea graniţa relaţiei profesionale. Anamaria Prodan îl dă ca exemplu pe antrenorul Braşovului pentru felul în care a reacţionat într-o situaţie neprevăzută.

Acesta este momentul în care Anamaria Prodan
Acesta este momentul în care Anamaria Prodan „îl ia la ţintă” pe Dan Alexa

„Mediatizarea excesivă nu are niciun rost. Calomnia la adresa mea și a lui Dan e specifică răutății românești. Mai există bărbați ca Dan Alexa care au dat exemplu de ceva minunat pentru că în femeie nu se da nici cu o floare.

Faptul că Dan Alexa a gestionat acest conflict perfect cred că trebuia dat ca exemplu, într-o țară în care bărbații își lovesc iubite, amante, mame, pentru a-și arăta ce bărbați sunt. Luați exemplu de la Dan Alexa, învățați pentru că aveți acasă fetițe, băieți și trebuie să le dați o educație”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Realitatea Sportivă. 

Supărată pe jurnalişti

Anamaria Prodan bagă mâna în foc pentru tehnicianul de 43 de ani. Şi consideră că el ar fi avut aceeaşi reacţie şi dacă în locul ei era o altă femeie.

Dan Alexa este în prezent antrenorul divizionarei secunde FC Braşov
Dan Alexa este în prezent antrenorul divizionarei secunde FC Braşov

„Faceți un monument să se numească Dan Alexa, monumentul educației și a bunului simt. Eu îl cunosc pe Dan Alexa și acest incident dacă s-ar repetă cu încă 100 de femei, niciodată nu ar ridică mâna să dea înapoi. Asta e educația pe care mama lui i-a dat-o.

Îi mulțumesc din suflet pentru ce s-a întâmplat în acel moment și cum a reacționat. Îi mai iert foarte puțin pe cei care îndrăznesc să scrie astăzi „presupusul amant”, „presupusa amanta”. O să îi dau în judecată și o să le iau și sufletul din ei și o să-i las pe străzi”, a adăugat impresara în vârstă de 50 de ani.

Dă vina pe jurnalişti

Amploarea pe care a luat-o cazul este pusă de Anamaria Prodan pe seama jurnaliştilor care au inflamat spiritele în jurul celor doi oameni de fotbal.

Anamaria Prodan şi Dan Alexa aveau o colaborare strânsă în trecut
Anamaria Prodan şi Dan Alexa aveau o colaborare strânsă în trecut

„Am tăcut din gură pentru că puteam să-i dau în judecată pe toți până le luăm și sufletul din ei. Nu ai cum să filmezi în incinta unei case, jurnaliștii nu aveau ce să caute.

La noi în țară totul e o presupunere, de asta am ajuns de râsul Europei, de asta presă nu e respectată. Pe timpurile vechi jurnalistul era respectat pentru că a terminat o facultate grea. Astăzi, jurnalistul e și cel care a terminat 6 clase”, a încheiat Anamaria Prodan.

Urmăriți Playsport.ro și pe