EXCLUSIV | Dan Alexa a vorbit în premieră despre relația pe care o are cu Anamaria Prodan. „Ce pot să mai schimb?”

Radu Bordei 02.02.2023, 12:41
EXCLUSIV | Dan Alexa a vorbit în premieră despre relația pe care o are cu Anamaria Prodan. „Ce pot să mai schimb?”

Dan Alexa știe că va fi urmărit tot restul carierei de momentul controversat în care a fost plmuit de Anamariea Prodan. Antrenorul de la Brașov regretă enorm incidentul chiar dacă se felicită pentru modul cum a gestionat situația incredibilă.

Dan Alexa este în continuare afectat de incidentul cu Anamaria Prodan. „A fost o nebunie”

Unul dintre cele mai bizare incidente din fotbalul românesc este cu siguranță cel ce i-a avut în prim plan pe Anamaria Prodan și Dan Alexa. În 2019, după meciul Astra – FC Botoșani, scor 2-2, între impresară și tehnician a izbucnit un scandal uluitor . Într-un acces de furie, Anamaria l-a lovit cu pumnul în față pe Alexa, acesta evitând totuși să reacționeze. Ulerior acestui eveniment, în presă s-a speculat că motivul pentru care l-a lovit Anamaria pe Dan Alexa ar fi fost gelozia.

Antrenorul regretă întregul episod, mai ales că acesta a schimbat percepția lumii despre el.

Nu mi-a căzut bine, dar pe mine mă interesează ce zice lumea? M-a deranjat la început. M-am gândit chiar că ar fi trebuit să reacționez imediat în fața Anei, dar acum mă felicit că n-am făcut-o. Mă atacau toți, ”băi, te-a lovit, a dat Prodanca în tine!”, a fost o nebunie un timp. M-a afectat foarte mult, în special la nivelul percepției publice, ceea ce nu mi s-a părut deloc corect. Eram, totuși, un antrenor pe val, tânăr, cu trei promovări la activ, cu perspective interesante, iar lumea mă judeca strict după acel moment cu Ana. Asta chiar m-a deranjat. Dar ce pot să mai schimb? a declarat Alexa, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Playsport

Acest moment a afectat și relația dintre el și agenta de jucători. Cei doi erau prieteni de familie, dar acum nu mai au contact.

Foarte rar mai comunicăm. Nu știu dacă am vorbit de cinci ori în ultimii trei ani. Dar eu am în continuare contract cu ea. Dacă se întâmplă vreodată să-mi găsească o echipă, să fie bine pentru mine și familia mea, n-am nicio problemă să colaborăm. Pe meserie, Ana e foarte bună, nu-i poți lua meritele, a declarat fostul mijlocaș

Explicația dată de Anamaria Prodan pe marginea acestui incident șocant

Dorind să facă lumină în această controversă, Anamaria Prodan a dezvăluit adevăratul motiv al gestului său. Impresara a povestit că totul a pornit de la o dispută verbală avută cu Alexa în legătură cu jucătorii aduși de ea la Astra.

Ne-am uitat pe jucătorii din străinătate, ăla, ăla, ăla, printre care și Tiram din Israel. Mă îmbrac frumos, am băut o șampanie cu patronul Astrei, făcusem echipă, urmează meciul cu Botoșani. Tiram facem 11 metri, 1-0 pentru Botoșani, s-a evaporat șampania din pahar. ”Băi, Ana, ce e cu ăsta? Șchiopul ăsta!” A greșit, asta e, fundaș central, mă făcea praf patronul.

Alexa nu era pe bancă, era suspendat. Pe final, dă Tiram gol cu capul, se încheie la egalitate, slavă Domnului. Când am ieșit, s-au întâmplat anumite evenimente pe lângă mașina mea, lume multă. Când dau să plec, înăuntru scandal. M-am întors. Era Dan, erau jucătorii de la Botoșani, toată lumea. Și a început scandalul cu transferurile proaste, să-i dea afară (n.r.- patronul Astrei)…

N-aveai cum. Eu nu pot să mă duc să-i spun jucătorului că-l dau afară. Ne-am certat. Dan a venit și a spus ”ce, domnule, că tu i-ai adus, nu mă interesează șchiopii ăia”, stresul ăla și în nervii ăia atunci… Greșit pentru mine ca femeie (n.r.- să-l lovească). Sunt eu luptătoare, dar și Dan, e cât muntele, dar a fost gentleman, a zis ”Ana, calmează-te, a spus Anamaria Prodan la podcastul ”Tare de tot, cu Viorel Grigoroiu”.

Urmăriți Playsport.ro și pe