Barcelona, acord total cu Manchester City pentru transferul unui fotbalist. Suma pentru care se face tranzacția

Bogdan Solomon 27.09.2023, 15:04
Barcelona, acord total cu Manchester City pentru transferul unui fotbalist. Suma pentru care se face tranzacția

Chiar dacă nu a trecut nici măcar o lună de la încheierea celei mai recente perioade de transferuri, Barcelona pregătește următoarele lovituri. Presa internațională anunță că tocmai s-a ajuns la un acord în privința unui fotbalist al lui Manchester City.

Barcelona, acord pentru un fotbalist al lui Manchester. Suma pentru care se face transferul

Adus în această vară, chiar înainte de startul sezonului, sub formă de împrumut până la finalul sezonului, Joao Cancelo s-a integrat imediat pe Camp Nou și a avut un impact major în jocul echipei. Stau mărturie cele trei goluri și două pase decisive reușite în partide.

Prin urmare, au fost demarate negocierile cu „cetățenii” și, conform El Chiringuito TV, s-a ajuns deja la un acord. 35 de milioane de euro ar urma să achite catalanii pentru transferul definitiv al fundașului lateral, care agreează mutarea, cu atât mai mult cu cât nu mai intră în calculele lui Pep Guardiola.

De aceea a și forțat împrumutul la Barcelona după șase luni în curtea celor de la Bayern Munchen, acceptând o propunere financiară ceva mai mică. Inițial și-ar fi dorit să rămână în Germania, dar City a solicitat 70 de milioane de euro în schimbul său, sumă cu care bavarezii nu au fost de acord.

Declarație de dragoste pentru Barcelona: „Am vrut să joc aici de mult timp”

Chestionat cu privire la decizia de a evolua pentru Barcelona, Joao Cancelo a afirmat răspicat că nu are nici cea mai mică urmă de regret, în condițiile în care își dorea de mai multă vreme să facă acest pas. A admis, însă, că și-a asumat un risc uriaș semnând doar pe un an.

„Da, este riscant, dar viața mea a fost mereu un risc. Îmi place mereu să îmi asum riscuri, sunt așa și în viața mea socială. Trebuie să le mulțumesc tuturor de la City, până acum am avut cele mai bune momente din cariera mea acolo. Am avut oportunitatea să fiu în FIFA XI (n.r. cel mai bun prim 11 al sezonului) anul trecut, care pentru mine a fost un alt vis.

Toate astea datorită coechipierilor mei de la City, antrenorului, lui Pep, staff-ului, care sunt un grup foarte bun, sunt foarte uniți și se poate vedea asta. Pentru mine, ei sunt cea mai bună echipă din lume acum și să vin aici (n.r. la Barcelona) a fost un risc, dar este Barcelona, iar când oportunitatea vine la tine de la Barca, trebuie să te duci.

Familia mea, toți prietenii mei știu că am vrut să joc aici de mult timp, este un club care mă entuziasmează, pentru că toți idolii mei au jucat aici. Acum, vreau să le arăt oamenilor jucătorul care sunt, în ultima vreme nu am avut prestațiile pe care mi le-am dorit și vreau să ofer cea mai bună versiune a mea pentru a ajuta acest club să ajungă din nou unde merită”, a transmis fundașul lateral.

Urmăriți Playsport.ro și pe