Barcelona anunță marele transfer al rivalei. Real Madrid și Mbappe, o tranzacție posibilă

Radu Bordei 30.08.2021, 23:24
Barcelona anunță marele transfer al rivalei. Real Madrid și Mbappe, o tranzacție posibilă

S-a intrat pe ultima sută de metri din această perioadă de transferuri cu adevărat nebună. A plecat Leo Messi de la Barcelona, după o carieră petrecută doar la catalani. PSG a adunat tot ce se putea aduna. Pe lângă argentinian, i-a mai adus pe Gigi Donnarumma și Sergio Ramos. Mai mult, Cristiano Ronaldo a lăsat Serie A și s-a întors la una din primele iubiri, Manchester United.

Iar finalul ar putea aduce încă o „bombă”. Telenovela Kylian Mbappe la Real Madrid s-ar putea încheia cu deznodământul așteptat de fanii madrileni. Cel puțin așa cred chiar rivalii de la Barcelona

„Asta este strategia lui Florentino Perez. Mai mereu i-a ieșit”. Cine crede că totul este posibil în ultima zi a perioadei de transferuri

Marele rival de la Barcelona, Gerard Pique, a recunoscut că privește cu interes situația eventualului transfer al lui Kylian Mbappe. Chiar dacă presa anunță că madrilenii ar fi întrerupt negocierile, fundașul Barcelonei crede că mai sunt șanse ca tranzacția să se realizeze.

Florentino Perez a fost mereu un strateg, a procedat mereu într-un anume mod, când vine vorba de transferuri. A demonstrat de multe ori că știe ce face. Așa l-a adus și pe Figo, de la Barcelona. Acel transfer m-a rănit răru de tot. De aceea, cred că Florentino este capabil de orice, a recunoscut Pique, pentru Marca. 

Mbappe nu pare îngrijorat că poate rămâne la PSG. „Sunt foarte liniștit, mă simt bine”

Atacantul francez s-a prezentat la lotul național, zâmbitor. Mbappe și-a manifestat dorința să plece în această vară, dar nici nu pare afectat dacă va mai rămâne un sezon la Paris. Atacantul tocmai a marcat o dublă în ultima partidă, pentru PSG. A arătat o formă foarte bună și, chiar dacă nu va semna prelungirea contractului, nici nu va forța plecarea acum.

„Eu sunt liniștit, sunt bine” le-a spus atacantul jurnaliștilor francezi. Internaționalul nu pare afectat de vestea că Real ar fi renunțat să mărească oferta la 200 de milioane de euro, așa cum se zvonise. Șefii madrilenilor vor aștepta pentru a negocia direct cu fotbalistul, în iarnă, iar Mbappe va veni vara viitoare pe Bernabeu. Asta dacă nu se va întâmpla ceva cu adevărat spectaculos în ultimele ore ale perioadei de transferuri.

Kylian Mbappe este jucătorul nostru, nu îmi pasă de zvonuri. Mbappe este cu noi. Sunt foarte fericit, este unul dintre cei mai importanți jucători din lume și va rămâne aici sezonul ăsta, a anunțat și antrenorul celor de la PSG, Mauricio Pochettino

Urmăriți Playsport.ro și pe