Barcelona încearcă să dea cea mai mare lovitură din această vară. Ofertă pentru transferul lui Bernardo Silva

Giosanu Catinca 09.08.2022, 18:53
Barcelona încearcă să dea cea mai mare lovitură din această vară. Ofertă pentru transferul lui Bernardo Silva

Barcelona caută să mai bifeze un transfer după ce și-a întărit mijlocul echipei cu un jucător pe care îl dorea de mult timp. Oficialii grupării de pe Camp Nou își doresc să obțină semnătura lui Bernardo Silva.

Barcelona a decis să mai facă un transfer

Conducătorii echipei FC Barcelona au început deja negocierile cu cei de la Manchester City. Joan Laporta a spus în mai multe rânduri că situația financiară a clubului nu este roz, dar acțiunile oficialilor arată altceva. Barcelona a transferat mai mulți jucători în ultima perioadă și nu are de gând să se oprească aici.

După ce i-a achiziționat pe Robert Lewandowski (33 ani), în schimbul a 45 de milioane de euro, pe Raphinha (25 ani), pentru 58 de milioane de euro, și Jules Kounde, pe care au plătit 50 de milioane de euro, gruparea de pe Camp Nou și-a îndreptat atenția către Bernardo Silva.

Catalanii vor să mai aducă un jucător ofensiv

Portughezul are mari șanse să ajungă la Barcelona. Mijlocașul ofensiv este dorit mai ales de Xavi Hernandez.

Jurnalistul italian Gerard Romero susține că oficialii formației i-au făcut portughezului  o ofertă de aproximativ 50 de milioane de euro.

”Dorința jucătorului, cel mai important lucru”

Bernardo Silva a fost dorit și în trecut de formația de pe Camp Nou. Pep Guardiola a vorbit, recent, despre interesul catalanilor pentru jucătorul său. Oficialul a evidențiat că nu îl va influența în niciun fel pe portughez.

Vom vedea ce se va întâmpla. Dacă va rămâne este perfect, dacă va pleca atunci așa este fotbalul. Jucătorul are o anumită dorință. Nu sunt genul de persoană care să blocheze dorința unui jucător. Viața de fotbalist este scurtă.

Bernardo Silva va trebui să discute cu clubul, eu nu mă implic niciodată în aceste probleme. Dar dorința jucătorului este cel mai important lucru. Evident, mi-aș dori ca Bernardo să rămână la noi, este un jucător special. Dar nu știu ce se va întâmpla.”, a spus Guardiola, conform The Guardian.

Urmăriți Playsport.ro și pe