Barcelona negociază venirea lui Leo Messi. Tatăl superstarului argentinian a fost acasă la Joan Laporta pentru a pune la punct ultimele detalii

Radu Bordei 05.06.2023, 15:33
Barcelona negociază venirea lui Leo Messi. Tatăl superstarului argentinian a fost acasă la Joan Laporta pentru a pune la punct ultimele detalii

Mutarea pe care toată lumea fotbalului o așteaptă este mai aproape ca niciodată, Leo Messi negociază intens cu Barcelona. Se pare că trupa catalană ar fi reușit să treacă și peste cel mai important obstacol care se opunea transferului: acordul Ligii din Spania.

Leo Messi, aproape de Barcelona. Tatăl fotbalistului s-a văzut cu Laporta

Superstarul argentinian pleacă de la PSG și forțează transferul la Barcelona. Este visul lui să revină și să se bată la Liga Campionilor cu echipa pe care o iubește. Deși are pe masă o ofertă incredibilă din Arabia Saudită, 400 de milioane de euro pentru doi ani, Leo vrea doar la Barcelona. Și clubul se pare că ar fi obținut acordul oficialilor Ligii, care vor permite catalanilor să efectueze tranzacția. Presa iberică l-a surprins pe tatăl fotbalistului, Jorge Messi, la locuința președintelui Barcelonei, Joan Laporta. Se pare că negocierile merg într-o direcție pozitivă.

M-ar încânta la Leo să revină la Barcelona. Încă nu e nimic stabilit. Mai avem de discutat multe. Lui Leo i-ar plăcea să revină. Suntem încrezători că poate reveni, a explicat tatăl și agentul fotbalistului, la plecare

Lovitura pe care Barcelona i-o va da lui Atletico Madrid

Diego Simeone a anunțat că Atletico Madrid l-ar putea pierde pe Yannick Carrasco, în această vară, deoarece are o ofertă din partea Barcelonei. Atacantul belgian are, în contract, o clauză de reziliere de 20 milioane de euro.

„Are Barcelona ca opțiune, așa că există șanse să plece. Dacă va rămâne, va da tot ce are mai bun. Vreau ca cei mai buni jucători să rămână, dar, dacă pleacă, îi doresc numai bine”, a declarat Diego Simeone.

Yannick Carrasco a fost transferat de Atletico Madrid, în toamna lui 2020, de la DL Pro, pentru 27 milioane de euro. În acest sezon, belgianul a dat zece goluri și cinci pase decisive în 44 de meciuri bifate pentru Atletico Madrid.

Urmăriți Playsport.ro și pe