Barcelona se mai și refuză! Jucătorul care ar fi tentat să rămână la echipa mică unde e lider, decât să semneze cu catalanii

Giosanu Catinca 24.08.2022, 21:41
Barcelona se mai și refuză! Jucătorul care ar fi tentat să rămână la echipa mică unde e lider, decât să semneze cu catalanii

FC Barcelona s-a lovit de refuzul unui jucător care evoluează la Borussia Dortmund în Bundesliga și la echipa națională de fotbal a Belgiei, pe postul de fundaș. Fotbalistul are motive întemeiate pentru care nu vrea să semneze cu gruparea spaniolă.

Jucătorul din Bundesliga care le-a spus „nu” catalanilor

Jurnaliștii din Spania au aflat că Barcelona și Borussia Dortmund poartă negocieri intense pentru a face schimb de jucători. Reprezentanții celor două formații își doresc ca Sergino Dest să ajungă în Bundesliga, în timp ce Thomas Meunier ar urma să fie inclus în lotul catalanilor.

În cazul în care se va face schimbul, niciuna dintre cele două echipe de fotbal nu va trebui să scoată din ban vreun buzunar.

Sergino Dest a fost dorit în trecut de Manchester United. Presa din străinătate a scris că fotbalistul va semna cu echipa din Manchester, acolo unde avea să fie antrenat de fostul său tehnician de la Ajax, Erik ten Hag.

Cine este fotbalistul care a refuzat-o pe FC Barcelona

Thomas Meunier va împlini în curând frumoasa vârstă de 31 de ani. Internaționalul belgian mai are contract cu BVB pentru încă două sezoane. De-a lungul timpului, el a mai jucat pentru formații precum Club Brugge și PSG.

Juan Foyth le-a atras și el atenția celor de la FC Barcelona. Șefii formației spaniole iau în calcul să îl transfere pentru a ocupa postul de fundaș dreapta. Fotbalistul nu prea vrea să se transfere la FC Barcelona. El își dorește să rămână în continuare pe ”La Ceramica”, cel puțin așa a transmis antrenorul lui Villarreal.

Barcelona este interesată de Foyth. Ei vor un fundaș dreapta, iar el se potrivește cu sistemul lor.

Chestiunea este dacă jucătorul vrea să plece sau nu. Sunt calm după conversația pe care am avut-o. Nu pot exclude să plece, dar cel mai normal ar fi ca el să rămână”, a declarat Unai Emery, conform sport.es.

Urmăriți Playsport.ro și pe