FC Barcelona vrea să-i rupă contractul unui jucător! Atacantul refuză un salariu mai mic

Octavian Vasilescu / 11.08.2022, 16:49
FC Barcelona vrea să-i rupă contractul unui jucător! Atacantul refuză un salariu mai mic

Atacantul Martin Braithwaite (31 de ani) a refuzat să-și micșoreze salariul de la FC Barcelona, iar catalanii vor să-i rupă contractul.

FC Barcelona încearcă să scape în această perioadă de jucătorii care nu mai sunt în planurile antrenorului Xavi. Braithwaite nu a acceptat până acum nicio propunere venită din partea clubului.

FC Barcelona vrea să-l dea afară pe Martin Braithwaite

Atacantul danez este dorit de echipe din Spania, Anglia și Arabia Saudită, iar în zilele următoare va lua o decizie. Cu toate acestea, publicația Sport scrie că FC Barcelona nu mai are răbdare cu el.

Dacă nu va pleca în zilele următoare, Braithwaite s-ar putea alege cu contractul rupt. Șefii de pe Camp Nou vor să-i rezilieze unilateral contractul lui Braithwaite, indiferent de consecințe!

Martin Braithwaite a fost achiziționat de FC Barcelona în februarie 2020. Catalanii au plătit atunci 18 milioane de euro pentru transferul său, de la Leganes.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a lui Braithwaite se ridică la 6 milioane de euro.

Atacantul danez are la activ 57 de meciuri pentru FC Barcelona, unde a înscris zece goluri.

Lionel Messi, surprins la Barcelona

Lionel Messi a fost surprins în Barcelona, la doar câteva ore după ce a făcut un meci de senzație pentru PSG, contra celor de la Clermont. La scurt timp după finalul partidei din prima etapă de Ligue 1, starul argentinian în vârstă de 35 de ani a luat avionul spre orașul în care a locuit pentru cea mai mare parte a vieții sale.

Imediat s-a speculat că Messi s-a întors la Barcelona pentru a discuta cu Joan Laporta condițiile unei eventuale reveniri pe Camp Nou, în contextul în care a intrat deja în ultimul an de contract cu Paris Saint-Germain.

În mod evident, Messi nu avea cum să nu fie întrebat de jurnaliștii catalani despre o eventuală revenire pe Camp Nou. Argentinianul a ales însă să nu răspundă în niciun fel la acest gen de întrebări.