Bașakșehir sau Beșiktaș l-au ochit pe Șumudică? Un fost coleg de echipă, dezvăluiri despre antrenorul momentului în Turcia

Radu Bordei 07.01.2021, 15:33
Bașakșehir sau Beșiktaș l-au ochit pe Șumudică? Un fost coleg de echipă, dezvăluiri despre antrenorul momentului în Turcia

Bașakșehir sau Beșiktaș l-au ochit pe Șumudică? Antrenorul  român impresionează cu Gaziantep, cu care tocmai a trecut pe primul loc. Un fost coleg de pe vremea când acesta era jucător, este convins că Șumi va trece la una din marile forțe ale Turciei. Antrenorul a reușit să facă minuni cu o echipă care până atunci se bătea la retrogradare.

De aceea, Daniel Pancu, fostul coleg de la Rapid, consideră că Șumudică va intra în curând în grațiile granzilor din Turcia. Pancu a jucat și el la Besiktas și știe cum merg lucrurile la Istanbul.

Bașakșehir sau Beșiktaș l-au ochit pe Șumudică?

Actualul antrenor al celor de la Poli Iași crede că este imposibil ca rezultatele lui Șumudică să rămână neremarcate. Chiar dacă antrenorul român este o figură controversată, pentru reacțiile lui, totuși valoarea îl recomandă. Antrenorul va rămâne liber de contract în vară, iar cei de la Gaziantep încă nu au venit cu o ofertă de prelungire. Indiferent de ce se va întâmpla cu Gaziantep, Pancu este convins că trupele din Istanbul au pus ochii pe Șumudică.

Desemnat antrenorul anului în Tucia, Șumi ar putea ajunge la unul din granzii din capitală. Fenerbahce sau Besiktas ar putea fi variante bune, mai ales că Șumudică dorește să lupte pentru trofee. Dacă Gaziantep nu va veni cu o ofertă tentantă, antrenorul ar putea alege să părăsească echipa.

„Dacă nu vor veni Besiktaș, sau altă echipa din Istanbul, atunci sigur o să apară altcineva. Bașakșehir sau Trabzon vor veni cu siguranță” a declarat Pancu.

Duel cu Petrescu?

31 de puncte în 16 partide a obținut echipa lui Șumudică în prima parte a sezonului. Antrenorul chiar crede că se poate bate la titlu, dar pentru asta cere întăriri. „Fără 2-3 jucători de calitate, nu vom rezista în partea a doua” a explicat antrenorul după ultima victorie. Cele trei puncte au dus Gaziantep pe primul loc, greul de abia începe pentru noul lider.

Șumudică se pregătește și pentru duelul cu Dan Petrescu. Fostul antrenor de la CFR Cluj este dorit de Kayserispor, echipă aflată în subsolul clasamentului. Dan Petrescu este favorit să preia formația la care joacă Denis Alibec, Lung junior și Cristi Săpunaru. Conducerea turcilor i-a înaintat o ofertă excelentă românului și așteaptă de eurgență răspunsul acestuia. Petrescu vrea liberate la transferuri, pentru a construi echipa pe care o dorește el.

Kayseri a obținut o victorie prețioasă în ultimul meci și șansele de salvare au crescut. Iar acest lucru ar putea să îl convingă pe Petrescu să semneze.

Urmăriți Playsport.ro și pe