Basarab Panduru, uimit după meciul FCSB – U Cluj: „Nu am crezut că pot să văd așa ceva!”

Ștefănescu Dragoș / 18.07.2022, 08:51
Basarab Panduru, uimit după meciul FCSB – U Cluj: „Nu am crezut că pot să văd așa ceva!”

Duminică seară, FCSB a înfruntat pe teren propriu U Cluj în prima etapă a noului sezon din Superliga. În ciuda faptului că este nou promovată, formația clujeană a avut o prestație excelentă. Jocul echipei lui Erik Lincar l-a impresionat pe Basarab Panduru, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa antrenorului clujean.

FCSB – U Cluj, duel de foc pe Arena Națională

FCSB și U Cluj s-au înfruntat duminică seară în prima etapă a noului sezon din Superliga. Partida de pe Arena Națională a fost extrem de disputată și a avut un scenariu neașteptat.

În ciuda faptului că este nou promovată în primul eșalon, U Cluj a dat o replică extrem de consistentă vicecampioanei României. Elevii lui Erik Lincar au jucat foarte curajos și au reușit să deschidă scorul în prelungirile primei reprize, prin Adrian Bălan. În partea secundă, FCSB a egalat în minutul 55 după ce Florin Tănase a transformat un penalty. Partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Basarab Panduru, impresionat de jocul lui U Cluj. ” Nu am crezut că pot să văd așa ceva!”

U Cluj a lăsat o impresie excelentă la primul său meci în Superliga. Basarab Panduru a fost impresionat de tactica lui Erik Lincar dar și de jocul elevilor acestuia, care au reușit să facă un pressing agresiv pe tot parcursul meciului. Mai mult, Panduru consideră că U Cluj merita să câștige partida.

Nu prea știu cine merita să câștige. Eu cred că U Cluj ar fi meritat. Nu credeam că o să zic că vreodată că sunt impresionat de o echipă într-un debut de campionat. Mi-am propus să las timpul să treacă, să îi văd 6-7 etape, să studiez antrenorii, stilul.

Dar acum am rămas impresionat! Nu am crezut că pot să văd așa ceva! O nou-promovată să joace asemenea fotbal, din primul până în ultimul minut. Au avut aceeași intensitate. Când am văzut acest debut de meci mi-am zis că o să îi bată FCSB, o să obosească.

Bravo, Lincar! Am văzut ce trebuie să văd la o echipă de primă ligă”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Gigi Becali a pus tunurile pe vedetele de la FCSB

Dezamăgit de jocul echipei sale, Gigi Becali a anunțat schimbări majore în următoarea perioadă. Latifundiarul din Pipera i-a luat la țintă pe jucătorii exponențiali ai echipei, pe care s-a hotărât să-i vândă în următoarea perioadă.

Nu mai caut atacant pentru că eu caut să lichidez. Cum să mai caut atacant? Vreau să-i vând pe Olaru, pe Tănase, pe Coman, iar cu restul jucăm la locul 6-7. Pai dacă n-am ce să fac… Nu mai am ce face. Am stat de douăzeci și ceva de ani și am ajuns la concluzia că n-am ce face.

Haruț una-două se arunca în cap. Dacă ajung (n.r. în Conference League), normal că amân lichidarea. Întărim echipa. Și uite așa prelungim agonia. Ce vrei să fac? Pune-te în locul meu și vezi”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.