Bătaie de joc a celebrei Dana Budeanu pe marginea divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc: „Du-te cu iubirea”

Giosanu Catinca 07.09.2022, 21:40
Bătaie de joc a celebrei Dana Budeanu pe marginea divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc: „Du-te cu iubirea”

Dana Budeanu a șocat cu reacția pe care a avut-o, după ce Toni Iuruc a anunțat că divorțează de Simona Halep. Ce a putut să spună bruneta despre cel mai mediatizat divorț al momentului.

”Du-te cu iubirea”

Frumoasa creatoare de modă și-a expus părerea pe contul oficial de Facebook după ce a aflat despre ruptura dintre fosta lideră WTA și omul de afaceri machedon.

Dragoste la prima vedere? Cine ar fi crezut? Eu!

Bravo! Du-te cu iubirea.”, a scris Dana Budeanu pe pagina oficială de Facebook.

Dana Budeanu a făcut, de asemenea, trimitere la știrea cu despărțirea dintre faimoasa jucătoare de tenis și Toni Iuruc, anunțată miercuri de jurnaliștii de la ProSport.

Adevărul despre ruptura dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Deocamdată nu se știe de ce s-a produs ruptura între Simona Halep și Toni Iuruc. Cert este că fiecare rămâne cu averea pe care a dobândit-o. Sursa citată notează cei doi soți nu au nimic de împărțit în momentul despărțirii. Și asta, pentru că au făcut un pact în acest sens înainte de a se căsători.

Realizatorul TV Radu Banciu nu a crezut niciodată în căsnicia celor doi. Moderatorul tv a criticat-o în direct pe jucătoarea română de tenis.

Iat-o pe Simona Halep, strălucitoare în brațele unui nimeni! Hai să fim serioși. Toni Iuruc… Nu te poate chema Simona Iuruc! Rimează cu ciuruc! Hai să fim serioși… O să spuneți că la ei e cu tradiție. Lasă-mă cu tradiția. Am ajuns să joc la Roland Garros și Wimbledon, am ajuns să câștig turnee de Grand Slam și eu stau cu „Ciuruc”? Ce tradiții sunt astea, ba?”, a comentat Radu Banciu, conform ziare.com.