Bătaie mare pe un antrenor între două echipă de Superligă. Valeriu Iftime și Gigi Becali au aceeași țintă

Robert Zanfir 10.11.2022, 18:03
Bătaie mare pe un antrenor între două echipă de Superligă. Valeriu Iftime și Gigi Becali au aceeași țintă

Valeriu Iftime spune că Andrei Prepeliță (36 de ani) este pe lista posibililor înlocuitori pentru Mihai Teja. Omul de afaceri de la conducerea lui FC Botoșani regretă despărțirea de Marius Croitoru, acum la FC Argeș.

A prins viteză morișca antrenorilor din Superliga. Nu mai puțin de 11 modificări s-au făcut la nivelul bancilor tehnice, iar numirile de antrenori noi ar putea continua cu Andrei Prepeliță sau Ilie Poenaru. Cei doi au rămas fără contract după ce s-au despărțit de FC Argeș, respectiv UTA. Nu duc lipsă de oferte. FCSB și Botoșani au de acum un nou interes comun: tehnicienii!

Andrei Prepeliță, pe lista lui Valeriu Iftime și a lui Gigi Becali

Rămas fără antrenor după demisia lui Mihai Teja, Valeriu Iftime încearcă să găsească cea mai bună soluție. Cum varianta ideală, Marius Croitoru, este ocupată, omul de afaceri din Botoșani a pus ochii pe Andrei Prepeliță. Fostul mijlocaș de la FCSB este și pe lista lui Gigi Becali. Totuși, interesul celor doi este doar la nivelul tatonărilor.

„Andrei Prepeliță poate fi o soluție, dar nu am vorbit cu el. În perioada asta, au fost doar tatonări.

Croitoru era cea mai bună soluție pentru mine. Și eu regret, și el regretă că a mers acolo (n.r. – la FCU Craiova). Pilda fiului rătăcitor (n.r. – fiului risipitor) funcționează în cazul nostru. Mi-a spus că s-a grăbit când a plecat de aici.

El a avut cele mai bune rezultate cu noi și noi cu el. Dar nu regret că nu l-am schimbat pe Mihai Teja mai repede. Are foarte multe calități, dar la noi s-au înecat corăbiile”, a declarat Valeriu Iftime, la Digi Sport.

Prepeliță așteaptă telefonul

Andrei Prepeliță spune că a avut contacte, dar doar superficiale. Fostul antrenor de la FC Argeș recunoaște că așteaptă cea mai bună ofertă, dar că deocamdată nu l-a căutat nimeni.

„Sunt acasă la Pitești. Evident că îmi doresc să mă apuc din nou de treabă. Dar nu am primit nicio ofertă concretă, iar de la FCSB nu m-a căutat absolut nimeni. Am primit doar unele propuneri de intermediere de la niște agenți. Iar aceștia m-au întrebat dacă aș fi dispus să merg la niște echipe din Liga 1.

Nu au fost discuții concrete cu cluburile respective, ci doar niște propuneri. Nici de FCU nu am fost căutat. Dacă m-a sunat Gigi Becali? V-am spus că nu m-a sunat nimeni de la FCSB, absolut nimeni.

Dar asta nu înseamnă că nu aș fi dispus la discuții cu cineva de acolo. Telefonul meu este deschis”, a declarat Andrei Prepeliță, potrivit Prosport.

Toni Petrea (FCSB), Laszlo Balint (UTA Arad), Alexandru Pelici (CS Mioveni), Erik Lincar (Universitatea Cluj), Adrian Mihalcea (Chindia Târgoviște), Marius Croitoru (FCU Craiova), Andrei Prepeliță (FC Argeș), Ilie Poenaru (UTA Arad), Nicolae Dică (FCSB) și Flavius Stoican (CS Mioveni) și Mihai Teja (FC Botoșani) sunt antrenorii care au rupt contractele cu echipele lor până în runda a 17-a din Superliga.

  • Cu 19 puncte, FC Botoșani este pe locul 12, unul peste zona retrogradării.
Urmăriți Playsport.ro și pe