Andrei Prepeliță e dispus să vină la FCSB, mai lipsește doar telefonul lui Gigi Becali: „Aș fi deschis la discuții, aștept să mă sune”

Olteanu Ștefan 01.11.2022, 13:47
Andrei Prepeliță e dispus să vină la FCSB, mai lipsește doar telefonul lui Gigi Becali: „Aș fi deschis la discuții, aștept să mă sune”

Liber de contract după despărțirea de FC Argeș, Andrei Prepeliță (36 de ani) s-a arătat dispus să negocieze cu FCSB în cazul în care Gigi Becali l-ar dori ca înlocuitor pentru Nicolae Dică. Prepeliță i-a transmis finanțatorului de la FCSB că are telefonul deschis și așteaptă să fie invitat la negocieri.

Andrei Prepeliță așteaptă să fie sunat de Gigi Becali. Ce spune despre o eventuală colaborare cu FCSB

Nicolae Dică a plecat de la FCSB după eșecul cu Universitatea Cluj din runda precedentă a Superligii, scor 1-2 în deplasare, iar în locul său, Gigi Becali l-ar putea numi în funcția de antrenor pe Andrei Prepeliță.

Prepeliță a fost dat afară de FC Argeș pe 24 octombrie și de atunci este liber de contract. Iar imediat cum a apărut informația că Dică și-a dat demisia de la FCSB, numele lui Prepeliță, alături de cel al lui Ilie Poenaru, a fost asociat cu echipa roș-albastră.

Contactat pentru a oferi o reacție, Andrei Prepeliță a transmis că nu a primit nicio ofertă din partea lui Gigi Becali, dar în același timp s-a arătat deschis unor eventuale negocieri:

„Sunt acasă la Pitești. Evident că îmi doresc să mă apuc din nou de treabă. Dar nu am primit nicio ofertă concretă, iar de la FCSB nu m-a căutat absolut nimeni. Am primit doar unele propuneri de intermediere de la niște agenți. Iar aceștia m-au întrebat dacă aș fi dispus să merg la niște echipe din Liga 1. Nu au fost discuții concrete cu cluburile respective, ci doar niște propuneri. Nici de FCU nu am fost căutat.

Dacă m-a sunat Gigi Becali? V-am spus că nu m-a sunat nimeni de la FCSB, absolut nimeni. Dar asta nu înseamnă că nu aș fi dispus la discuții cu cineva de acolo. Telefonul meu este deschis”, a declarat Andrei Prepeliță, potrivit Prosport.

Ilie Poenaru, principalul „rival” al lui Prepeliță pentru scaunul de antrenor de la FCSB

Tot în dimineața zilei de marți, 1 noiembrie, pe lângă anunțul că Dică a demisionat de la FCSB, a apărut și o informație legată de Ilie Poenaru, de data aceasta una oficială.
Clubul UTA Arad a transmis că Poenaru și-a reliziat contractul:

„La solicitarea antrenorului Ilie Poenaru și a staff-ului său tehnic, clubul UTA anunță rezilierea de comun acord a contractelor acestora. Le mulțumim tuturor pentru perioada petrecută la Arad și le dorim mult succes în viitor!”, au transmis arădenii, pe site-ul oficial al clubului.

În timp ce UTA Arad și-a ales noul antrenor, Ilie Poenaru ar putea deveni și el o variantă tentantă pentru FCSB.

Andrei Prepeliță și Ilie Poenaru au mai fost doriți în trecut de Gigi Becali și ambii și-au arătat deschiderea pentru o eventuală colaborare cu patronul FCSB.

„Și Poenaru, și Prepeliță ar fi variante trăznet pentru FCSB”, a spus Dumitru Dragomir, la PRO Arena.

Urmăriți Playsport.ro și pe