Bătaie pe Ianis Hagi, de la Rangers! O forță din Turcia a intrat pe fir și vrea să-l transfere pe jucătorul lui Steven Gerrard

Sorin Chiriac / 31.05.2021, 10:07
Bătaie pe Ianis Hagi, de la Rangers! O forță din Turcia a intrat pe fir și vrea să-l transfere pe jucătorul lui Steven Gerrard

Bătaie pe Ianis Hagi, de la Rangers! Mijlocașul român nu duce lipsă de oferte după sezonul foarte bun pe care l-a reușit la campioana Scoției. După Sevilla și Lazio, acum a intrat pe fir și o forță din Turcia. Istanbul Bașakșehir este formația care a pus ochii pe jucătorul lui Steven Gerrard și ar dori să îl transfere în vară.

Bătaie pe Ianis Hagi, de la Rangers! O forță din Turcia a intrat pe fir și vrea să-l transfere pe jucătorul lui Steven Gerrard

Bătaie pe Ianis Hagi, de la Rangers! Mijlocașul român se află în prezent la lotul echipei naționale, după ce a avut parte de un sezon foarte reușit alături de formația scoțiană. Rangers a cucerit titlul de campioană, la capătul unui sezon în care nu a pierdut niciun meci. De asemenea, în Europa League a reușit să ajungă până în optimile competiției, unde a fost eliminată de Slavia Praga. Ianis Hagi a adunat un total de 45 de apariții în acest sezon la Rangers, în care a reușit să marcheze 8 goluri și să ofere 15 pase decisive. Aceste cifre pe care le-a reușit încă de la primul sezon în Scoția l-au adus pe Ianis în atenția unor cluburi importante. Sevilla și Lazio au fost cele mai vehiculate nume de presa internațională, dar s-a mai vorbit și de interesul granzilor Tottenham și Manchester City, sau a nou-promovatei Bochum din Germania. Ultima echipă intrată pe fir pentru transferul internaționalului român ar fi din Turcia.

Istanbul Bașakșehir îl vrea pe Ianis Hagi

Istanbul Bașakșehir, campioana sezonului 2019 – 2020 din Turcia, este ultima formație intrată în cursa pentru Ianis Hagi. Jurnaliștii turci de la yeniasir.com.tr scriu:

Bașakșehir visează la fiul lui Gheorghe Hagi, unul dintre legendarii fotbaliști ai lui Galatasaray. Echipa din Istanbul a făcut o ofertă pentru jucătorul român de 22 de ani, care evoluează la Rangers. Fotbalistul vedetă, aflat în prezent în vacanță, va lua o decizie săptămâna următoare.”

Campioana sezonului 2019 – 2020, Istanbul Bașakșehir a terminat în această stagiune doar pe locul 12 în Turcia. În acest context, în sezonul următor nu va mai evolua în cupele europene.

Ianis Hagi, aproape de transfer
Ianis Hagi, aproape de transfer

Ianis vrea în Turcia, dar la Galatasaray

Mijlocașul lui Rangers nu ar spune nu unui transfer în Turcia, însă formația la care și-ar dori cu adevărat să joace este Galatasaray. Acolo, tatăl său a scris istorie între anii 1996 și 2001.

Îmi doresc, într-adevăr (n.r. – să joace la Galatasaray). E un club pe care îl iubesc. Am crescut cu el, acolo m-am născut. Nu știu ce-mi rezervă viitorul, dar sunt atașat de acest club”, a spus recent Ianis Hagi, în cadrul emisiunii TV Digi Sport Special.

Ianis Hagi la Tokyo? Steven Gerrard, sfătuit de o legendă a lui Rangers să-l lase pe român la Jocurile Olimpice. În prezent, Ianis se află în cantonamentul echipei naționale, unde se pregătește pentru amicalele cu Georgia și Anglia. Ce a făcut fiul lui Gică Hagi la antrenament e fabulos.