Bătaie pe Reghe: acum îl vor două cluburi din Arabia Saudită. Informația de ultimă oră apărută la Riad

Bogdan Solomon 24.09.2023, 08:53
Bătaie pe Reghe: acum îl vor două cluburi din Arabia Saudită. Informația de ultimă oră apărută la Riad

Laurențiu Reghecampf e la mare căutare în Arabia Saudită. Două cluburi se luptă pentru semnătura sa, conform celei mai recente informații oferite de presa de la Riad.

Două cluburi din Arabia Saudită îl vor pe Reghecampf

La aproape o săptămână distanță de momentul în care a părăsit Universitatea Craiova, denunțând unilateral contractul, Reghe încă nu a preluat noua echipă. Inițial era dat ca sigur la Al Tai, unde evoluează Andrei Cordea și Marco Dugandzic, dar aceasta nu s-a despărțit oficial de croatul Kresimir Rezic.

Ba mai mult, presa saudită a anunțat că Al Riad s-a arătat la rândul ei interesată de serviciile tehnicianului român. Rămâne de văzut care va reuși până la urmă să-l convingă.

„O sursă a declarat pentru Shooot: ’Există o competiție între Al-Tai și Riyadh pentru semnătura antrenorului român Laurențiu Reghecampf”, au transmis cei de la Shoot, prin intermediul rețelelor de socializare.

Universitatea Craiova, pas greșit la primul meci fără Reghecampf: „Ne-am bătut joc de noi”

În altă ordine de idei, Universitatea Craiova nu a reușit să obțină decât un rezultat de egalitate, scor 1-1, în fața Universității Cluj, la primul meci fără Laurențiu Reghecampf pe bancă. La flash-interviul de după meci nu a fost prezent noul antrenor principal, Corneliu Papură, ci secundul Dragoș Bon, care a avut un discurs extrem de dur la adresa jucătorilor.

„Este un rezultat care ne nemulțumește, vizam toate cele trei puncte, ne-am bătut joc de noi în repriza secundă, trebuie să fim mai atenți, să închidem jocul, nu trebuia să îi lăsăm să vină peste noi. Nu am avut o atitudine de echipă mare și ne pare rău că nu am reușit să câștigăm. Nu a fost o retragere comandată de pe margine, dar am avut șanse să închidem jocul, am avut o ocazie rarisimă.

Așa se întâmplă în fotbal, dacă nu ești pragmatic ai de suferit. Nu e o scuză că sunt relaxați, nu trebuie să apară relaxarea la niciun jucător. Din punctul meu de vedere, nu e o scuză. Dacă sunt jucători care au momente de relaxare în timpul meciurilor, vor avea de pierdut în carieră. Nu e ușor de explicat acea ratare, suntem o formație cu jucători cu experiență, asta ar trebui să o arate prin constanță, dar uneori la nivel declarativ suntem mai constanți decât pe teren”, a declarat Dragoș Bon.

Urmăriți Playsport.ro și pe