„Ne-am bătut joc de noi”. Reacție dură de la Craiova după egalul cu U Cluj

George Drafta 24.09.2023, 00:48

Dragoş Bon a vorbit la finalul meciului pe care echipa sa l-a terminat la egalitate în faţa „şepcilor roşii”, în runda cu numărul 10 a Superligii.

În absenţa de la interviuri a principalului Corneliu Papură, antrenorul secund al juveţilor nu i-a menajat deloc pe Bancu & Co.

Din ultimele cinci deplasări din Superligă, Universitatea Craiova a câştigat doar la Iaşi © FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES

„Nu ne mulţumeşte deloc rezultatul, ne-am bătut joc de noi repriza a doua, trebuia să fim mult mai atenţi, trebuia să închidem jocul mult mai devreme, nu trebuia să lăsăm adversarul să vină peste noi, nu am avut atitudine de echipă mare aşa cum ar trebui să fim. Îmi pare nespus de rău că nu am câştigat această partidă.

A fost o retragere necomandată de pe margine, dar puteam închide partida, am avut câteva contraatacuri foarte bune, chiar şi o ocazie rarisimă. Aşa se întâmplă în fotbal dacă nu reuşeşti să fii pragmatic ai de suferit. Suferim şi ca joc şi pentru că nu am luat cele trei puncte”, a declarat antrenorul la finalul confruntării din Ardeal.

Critici fără perdea

Markovic şi Koljic ar fi putut face 2-0 pe parcursul jocului. Ambii au ratat ocazii mari, a bosniacului fiind chiar greu de explicat. Scuza unei eventuale relaxări nu este de acceptat pentru stafful echipei.

Momentul în care Elvir Koljic a avut o şansă imensă de a dubla avaantajul oltenilor, dar s-a încurcat în minge în minutul 89 © FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES

„Trebuie să fie responsabili, dacă vrei să fii un  jucător de top nu trebuie să apară astfel de momente, dacă sunt jucători care pe durata unei partide au momente de relaxare vor avea de pierdut în carieră. Avem jucător cu experienţă şi asta ar trebui să o arate prin constanţa jocului şi rezultatelor.

Dar la nivel declarativ suntem mai constanţi decât în teren. Ne batem la titlu în cotninuare, am pierdut astăzi două puncte, luăm ca atare şi punctul câştigat, mergem acasă ne aşteapă un meci în Cupa României, aşa este în fotbal, trebuie să mergi mai departe”, a încheiat tehnicianul oltenilor.

Urmăriți Playsport.ro și pe