Bayern Munchen e gata să îl cumpere pe fotbalistul de „1 miliard de euro” al Barcelonei! Ce super transferuri pregătesc bavarezii

Olteanu Ștefan 12.12.2021, 23:17

Bayern Munchen vrea să îl cumpere pe Pedri, fotbalistul de 19 ani al Barcelonei care are o clauză de 1 miliard de euro. De asemenea, bavarezii îl vor și pe portarul Marc Andre Ter Stegen și sunt gata să le facă oficialilor de pe Camp Nou o propunere colosală: 150 de milioane de euro pentru ambii fotbaliști!

Pedri, fotbalistul de „1 miliard de euro” al Barcelonei, dorit de Bayern Munchen. Încep negocierile între cele două cluburi

Eliminată de Bayern Munchen din Champions League, Barcelona ar mai putea primi o lovitură grea din partea baverzilor: puștiul de „1 miliard de euro” e dorit pe Alianz Arena.
Pedri (19 ani), care a câștigat titlul de „Golden Boy” în acest an, și-a prelungit în luna octombrie contractul cu Barcelona, iar catalanii i-au stabilit o clauză uriașă de reziliere: 1 miliard de euro!
Cu toate acestea, oficialii de pe Camp Nou ar putea să îi dea drumul pentru o sumă mult mai mică. Barcelona are în continuare grave probleme financiare și încearcă să echilibreze balanța economică în următoarele ferestre de transferuri.

Xavi a alcătuit deja o listă neagră cu jucători care vor pleca în viitorul apropiat, însă antrenorul ar putea rămâne și fără jucători de bază.
Publicația El Nacional a scris recent despre faptul că Marc-Andre Ter Stegen și Pedri sunt doriți de Bayern Munchen, iar bavarezii ar fi dispuși să ofere 150 de milioane de euro pe cei doi: 70 pe Ter Stegen și 80 pe Pedri.
Ambele plecări ar reprezenta două lovituri majore pentru Xavi, însă de departe, cea mai dureroasă ar fi cea a lui Pedri. Puștiul de 19 ani este una dintre marile speranțe ale fanilor de pe Camp Nou și plecarea sa ar putea destabiliza și mai mult clubul.

Pedri va pleca doar cu acordul lui Xavi. Banii ar putea fi folosiți pentru achiziția lui Haaland

Totuși, ziariștii de la El Nacional scriu că transferul lui Pedri pe Alianz Arena nu se va face fără acordul lui Xavi. Mai mult, prețul solicitat de catalani ar fi de 100 de milioane de euro, iar banii ar urma să fie reinvestiți în aducerea lui Erling Haaland.

Pedri făcea parte din lista jucătorilor netransferabili de la Barcelona, dar se pare că el are cele mai mari șanse de a fi „sacrificat”.
Nu în aceeași situație sunt Ansu Fati, Gavi și Nico Gonzalez, pe care clubul îi consideră piese cheie în reconstrucția echipei.

80 de milioane de euro este cota de piață a lui Pedri, potrivit Transfermarkt. În 56 de meciuri jucate pentru Barcelona, el a marcat 4 goluri și a oferit 6 pase decisive.
În tricoul primei reprezentative a Spaniei, Pedri a adunat 10 apariții.

Urmăriți Playsport.ro și pe