Bayern Munchen vrea să profite de criza de la Barcelona! Preferatul lui Ronald Koeman, ținta bavarezilor

Moldoveanu Camelia / 18.07.2021, 22:57

Barcelona se află în plină criză, subiectul fiind cunoscut de toate cluburile din Europa. De acest lucru are de gând Bayern Munchen să profite și să-și întărească echipa cu preferatul lui Ronald Koeman.

Bayern Munchen a pus ochii pe un jucător de la Barcelona

Situația economică dificilă pe care o traversează Barcelona și strategia de a tăia din salarii și de a scăpa de unii jucători pentru a putea plăti noul contract a lui Leo Messi este ceva de notorietate printre cluburile din Europa. O echipă care vrea să profite de problemele de pe Camp Nou este Bayern, încercând să-și facă mai puternică echipa pe partea dreaptă.

Potrivit RAC1.cat, clubul bavarez i-a contactat pe oficialii de la Barcelona pentru a afla dacă catalanii sunt dispuși să renunțe la unul dintre cei trei fotbaliști care evoluează pe partea laterală – dreapta. Aceștia sunt: Sergino Dest, Sergi Roberto y Emerson Royal.

Dintre aceștia, Bayern Munchen îl preferă pe internaționalul american, mai ales că aproape au reușit să semneze cu el în trecut, dar Barcelona a fost cu un pas în față. Sergino Dest își dorește să rămână la Barcelona, cu toate că a fost curtat de Bayern, Arsenal și Juventus. El este printre preferații lui Ronald Koeman, jucând 44 de meciuri din cele 68 ale celor de la Barcelona. Mai mult, în 33 a fost chiar titular. Valoarea acestuia a crescut de când a ajuns pe Camp Nou, de la 20 la 30 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo este dat exemplu în vestiarul Barcelonei

Marele rival al Barcelonei, Cristiano Ronaldo, are un adevărat „altar” în vestiarul de la baza sportivă Ciutat Esportiva Joan. Unul dintre pereți este plin de câteva luni cu pozele fotbalistului de la Juventus. Toate imaginile și articolele decupate din presă sunt din perioada în care Ronaldo a fost infectat cu SARS-Cov 2. Spaniolii vor ca fotbaliștii să nu uite niciodată de măsurile de protecție împotriva virusului care face ravagii.

Un articol atrage cel mai mult atenția: ”Cristiano Ronaldo, testat pozitiv cu COVID-19 și nu va fi disponibil împotriva Barcelonei”. Acest material face referire la meciul dintre Juventus și Barcelona, meci din Champions League în care starul celor din Torino nu a putut să-și ajute echipa și au pierdut cu 2-0. Ulterior, la revenirea pe teren a lui Cristiano Ronaldo, în meciul tur, Juventus s-a impus cu 3-0 în fața Barcelonei. Două dintre cele trei goluri fiind marcate chiar de către CR7.

Potrivit AS.com, pe pereții din vestiarul Barcelonei sunt și alte materiale care le explică fotbaliștilor cum trebuie să se protejeze împotriva virusului. Pe lângă materialele cu Cristiano Rinaldo care ocupă un întreg perete, mai sunt și multe altele în engleză și spaniolă care să-i ajute să rămână sănătoși.